"G.Saray'a yenileceğimizi düşünmedim"

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 01.03.2010 11:17
    Güncelleme : 01.03.2010 11:42
Teknosa Türkiye Kupası'nı uzun bir aradan sonra müzesine götüren, Beko Basketbol Ligi'nde de son haftalarda güçlü rakiplerini mağlup eden Fenerbahçe Ülker'de oyuncular gelecek için umutlu konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in deneyimli oyuncusu Ömer Onan, uzun bir aradan sonra gelen Türkiye Kupası, Efes Pilsen galibiyetleri ve son Galatasaray galibiyetinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Son 3 senede 2 kez şampiyon olduk. Bu sene şampiyonluk unvanını geri almak istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

Ömer, takımın son haftalarda çok iyi mücadele ettiğini ifade ederek, ''Kaliteli bir takımız, iyi ve sert savunma yapınca hücumda zaten kolay sayı bulabiliyoruz. Eğer böyle mücadele etmeye devam edersek şampiyonluğu kazanırız'' diye konuştu.

SEMİH: ''İYİ VE GENİŞ BİR KADROMUZ VAR''
Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Semih Erden ise geniş ve iyi bir kadroları olduğunu, son haftalarda aldıkları başarılı sonuçların da takım olarak birlikte hareket etmelerinden, kenetlenmelerinden kaynaklandığını söyledi.

Sakatlıklar nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Semih, ''Ama şu an bir olmak, takım olmak grafiğimizin yükselmesine neden oldu. Bunu gösterdiğimizde karşımızda kimsenin duracağını sanmıyorum. Geniş ve iyi bir kadromuz var. Kenetlendiğimizde iyi oynuyoruz. Bunu Galatasaray maçında da gösterdik'' ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu vurgulayan Semih, ''Daha Play off'lara uzun bir zaman var. Play off'ta neyin ne olacağı belli olmaz. Erken konuşmamakta fayda var. Ama yine finali Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker oynayacaktır diye düşünüyorum'' dedi.

RASİM: ''GALATASARAY GALİBİYETİ ÖNEMLİYDİ''

Rasim Başak ise geçen hafta sonunda aldıkları Galatasaray galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Galatasaray maçında taraftarın kendilerini çok iyi desteklediğini anlatan Rasim, ''Mutluyuz. Biz bu desteği her maçımızda görmek istiyoruz. İnşallah böyle tek tek maçları alıp normal sezonu birinci bitirir, sezon sonunda da şampiyonluğa uzanırız'' diye konuştu.

Rasim, Teknosa Türkiye Kupası'nı kazanmalarının da Avrupa'dan erken elenmenin verdiği üzüntüyü giderdiğini ve morallerinin yerine geldiğini ifade etti.

SERHAT: ''GALATASARAY'A KAYBEDECEĞİMİZİ DÜŞÜNMEDİM''

Serhat Çetin ise geçen cumartesi günü oynadıkları Galatasaray maçını kazanacaklarından emin olduğunu belirterek, ''Zaten kaybedeceğimizi hiç düşünmedim ve çok rahattım. Galibiyetimiz beni hiç şaşırtmadı'' dedi.

Teknosa Türkiye Kupası'nı kazanmalarının çok anlamlı olduğunu ifade eden Serhat, lig şampiyonluğu için ise ''Efes Pilsen en büyük rakibimiz. Ben bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum'' şeklinde konuştu.

OĞUZ: ''GALATASARAY MAÇI ZOR OLDU''
Oğuz Savaş ise Galatasaray ile oynadıkları derbi maçın zor geçtiğini kaydederek, ''Bu maçı kazanmamız gerekiyordu, bizim için önemliydi. Maçtan önce kazanacağımızı tahmin ediyordum. İnşallah kazanmaya devam eder lig şampiyonu oluruz'' diye konuştu.

Kazandıkları Teknosa Türkiye Kupası'na da değinen Oğuz, ''Ülker'deyken de kazanmıştım, ama böyle sevinç yaşayamamıştık. Fenerbahçe Ülker ile kazanınca ve bunu seyirciyle paylaşınca çok daha farklı oluyor. İnşallah başka şampiyonlukları da seyirciyle paylaşmaya devam ederiz'' ifadelerini kullandı.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
Kanada rekor kırdı
Dişi Aslan çok farklı
Lider Efes, Kartal'ı son nefeste geçti
Hiddink 'Çapa' atıyor
Denizli'nin 6'sı cepte
Güneş'in parolası: 3G G.Birliği G.Antep G.Saray
Mahşerin 4 atlısı
F.Bahçe'den banane!
Ligin kabadayısı
Başkent Kralı
Fenerbahçe'ye ceza yolda
Aydınus skandalı
Cimbom'a filede Ziraat Bankası şoku
Memo 17 sayı attı Jazz evinde kazandı
Kenan Sofuoğlu iğneyle kürsüde!
Günün içinden
Avrupa'dan futbol
Samsun 5'te 5 yaptı
Kaf-Kaf en sonunda
Bir şarkısın sen!
Cimbom liderliğini sürdürdü
Altılı Ganyan 416,42 lira ikramiye verdi
Aslan'dan 'Paşa'ya 'Balyoz' darbesi
Liglerde toplu sonuçlar
Futbolun en kötü anı! GALERİ
Hasan Aydınlı'nın cezasına indirim
Bursaspor'un bileği bükülmüyor
'Tarih tekerrür edecek'
Futbolun bilinmedik rekorları!
Uzmanlardan kazandıran öneriler
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol