Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçına hazır

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 12.03.2010 14:34
    Güncelleme : 12.03.2010 14:34

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Televizyonu'ndan alınan bilgiye göre, Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen son antrenmana, soğuk algınlığı nedeniyle teknik direktör Christoph Daum katılmazken, çalışmayı Daum'un yardımcıları Ayhan Tumani ve Roland Koch yönetti. Daum'un Ankara'da takımın başında bulunacağı ifade edildi.

Sağ ayak kemiğinde ödem oluşan Gökhan Gönül takımla birlikte çalışırken, taktik ve bireysel çalışmalarda yer alan sarı-lacivertli futbolcunun durumunun iyi göründüğü, ancak Gençlerbirliği maçı için durumunun kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın son kontrollerinin ardından kesinlik kazanacağı açıklandı.
Tedavisi süren Uğur Boral dışındaki bütün oyuncuların katıldığı antrenmanda, koşu, koordinasyon, istasyon ve pas çalışmalarının ardından, savunma ve hücum organizasyonları yapan sarı-lacivertlilerin, taktik ağırlıklı çift kale maçla çalışmayı tamamladıkları bildirildi.

Bu arada, takımın başkentte konaklayacağı Gölbaşı İncek'teki tesislerinde, Can Bartu Tesisleri'ndeki kamp kurallarının uygulanacağı belirtildi. Futbolcuların maça konsantre olabilmeleri için tesislerdeki ortamın buna göre hazırlandığı kaydedildi.

Fenerbahçe kafilesi saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Ankara'ya gidecek.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
İşte Arda'nın son talibi
Henry savaşı!
Agresif, rakibe basan bir oyun'
Gökhan Gönül ve Lugano endişesi!
Çubukluyu giydi iddialı konuştu!
Kupayı da isteriz
Günün içinden
SARVAN işi sıkı tutuyor: Tüm hakemler kampa, marş marş
Deprem Dede uyardı: Statlarda tel örgüler kalksın, yoksa...
Rubin 'kazan'amadı
Ödlek Pellegrini!
Fener, Kaptan'ın peşini Bakü'de de bırakmadı!
'Galatasaray sportif olarak çakılmıştır'
'Gol atarsam Keita gibi sevinemem'
Arda ve Emre dinlendi
Bursa'ya asılmıyorlar
3 maç seyircisiz ve tarafsız saha!
Sivas gibi olmayız
Bursa şampiyon
Umut Bulut, başarısını arkadaşlarına borçlu!
Sadri Şener'den 'hakem' itirafı
Güneş'ten neşter
Deprem mağduru Elazığ'a çıkarma
Ferrari farkını ortaya koyuyor
Pota krizi sona erdi!
Bobo: Lig biter Beşiktaş güler
Tecrübe konuşur
Efes'in vedası mağlubiyetle
Memo şov devam ediyor
Hiddink pazartesi İstanbul'da
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol