'Projemiz takdir gördü'

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 20.05.2010 10:53
    Güncelleme : 20.05.2010 10:55
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye'nin aday olduğu 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda adaylık sürecinin sonuna geldiklerini, önümüzdeki günlerde Türk futbolunun geleceği adına önemli heyecanları hep beraber yaşayacaklarını söyledi.

Özgener, (A) Milli Takımı'nın ABD'de yapacağı ilk hazırlık maçını izledikten sonra, UEFA'nın EURO 2016'yı düzenleyecek ülkeyi açıklayacağı toplantı için Cenevre'ye geçeceğini belirterek, ''ABD'den, ilk maçı seyrettikten sonra 25'i akşamı ayrılıyorum. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı sürecinin sonuna geldik. Onun için Cenevre'ye geçiyorum. Önümüzdeki günlerde futbolumuzun geleceği adına önemli heyecanları hep beraber yaşayacağız'' dedi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı sürecinde çok yoğun çalıştıklarını ve çok iyi bir proje hazırladıklarını vurgulayan Özgener, ''Hazırladığımız projenin UEFA tarafından çok beğenilmesi bizleri çok mutlu etti. Bunun bizim hakkımız olduğuna inanıyorum. 3. defa üst üst adayız. Bu bile Türkiye'nin bu turnuvayı ne kadar çok istediğini gösteriyor. Devletimizin en üst kademesinden başlayarak, inanılmaz büyük bir destek görüyoruz. Bunun için de çok mutlu ve gururluyuz. Bu da bizim şansımızı güçlendiriyor. İnşallah 28 Mayıs'da Türkiye bu turnuvayı yapmaya hak kazanır'' diye konuştu.

''GİTTİĞİMİZ ÜLKELERDE PROJE BÜYÜK TAKDİR GÖRDÜ''
Mahmut Özgener, adaylık sürecinde ziyaret ettikleri ülkelerde, hazırladıkları projenin büyük takdir gördüğünü ifade etti.

Diğer adaylar Fransa ve İtalya için ''Çok önemli, saygı duyduğumuz iki futbol ülkesi rakibimiz'' diyen Özgener, ''Biz de çok önemli bir futbol ülkesiyiz ve iyi bir proje hazırladık. Gezdiğimiz her yerde Türkiye'nin hazırladığı projenin güzelliği, projenin eksiksiz olması büyük takdir gördü. En iyi projeyi yapmak bu organizasyonu yapmaya hak kazanmak anlanıma gelmiyor, ama bunun bir avantaj yaratacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Mahmut Özgener, turnuvayı düzenlemeyi rakiplerinden daha çok istediklerini dile getirerek, ''Rakiplerimiz bu turnuvayı düzenlemeyi istiyor, ama biz daha çok istiyoruz. Geçmiş iki adaylıktan çok daha fazla uğraştık ve çalıştık. Çok büyük destek gördük. Artık bundan sonraki karar UEFA İcra Kurulu üyelerinin'' diyerek sözlerini tamamladı.


kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
Volkan'ın rotası Beşiktaş
Baros'a yeni partner
Konya garantilemek istiyor
Gaziantep'te Uygun dönemi
Başkent Arena açılıyor
İddiayı kaybetti; gelinlik giydi!
Çocukların parasını ödeyelim yeter
Penaltıda durmak yok
Aurelio’dan berbat penaltı
'Hocayı tanıyacaklar'
Mondi'ye Buca kancası
Komedi filmi gibi anket
Güiza'yı alırdım!
Barcelona bombayı patlattı
Para lazım para!
Günün içinden
Fenerbahçe'ye iki dev
Marsel tutulmuyor
Boston Celtics final yolunu açtı
Basketbolda final heyecanı başlıyor
Son bomba Engin!
Kaptandan şike itirafı
Kanarya'ya savaşçı Ganalı
Sil baştan
Peki Rüştü ve BJK ne dedi?
Özer Ayık yeniden başkan
Bursaspor böyle şampiyon oldu
"Rüştü futbolu bıraksın"
Bolt 1. abone
"Yıldırım özür dileyecek"
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol