Kemal ve Mert finale koştu

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda dün sahne alan Türk atletlerden Kemal Koyuncu ve Mert Girmalegese 5 bin metre finaline çıkarken, Halil Akkaş hayal kırıklığı yarattı

20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda dün 5 bin metre elemelerinde piste çıkan Türk atletler Kemal Koyuncu ve Mert Girmalegese, adlarını finale yazdırırken, madalya umudumuz Halil Aktaş hayal kırıklığı yarattı. İlk seride yarışan Mert Girmalegese, 13:36.32 ile 5. olarak finalist oldu. İkinci seride ise Kemal Koyuncu 13:47.41 ile serisinde 7. olmasına rağmen gruplardaki ilk 5'lerin ardından en iyi derece yapan ilk 5 atlet arasına girdi ve adını finale yazdırdı. Koyuncu ile aynı seride yarışan milli atlet Halil Akkaş ise 14:07.42'lik dereceyle serisinde 10. olarak elendi. Kemal Koyuncu, yaptığı değerlendirmede, "Türkiye'ye heyecan yaratacak bir final koşmak istiyorum. Mert ile aynı seride koşmak avantaj olabilir" dedi. 200 metre seçmelerinde ilk seride koşan İzzet Safer ise 21:41 ile 7. sırayı aldı ve final şansını kaybetti.

BUGÜN PİSTTE 6 ATLETİMİZ VAR
Şampiyonanın 4. gününde bayanlarda 6 Türk atlet yarışacak. Bugün sabah seansında 100 metre engelli seçmelerinde Nevin Yanıt, 200 metre seçmelerinde Meliz Redif ve yüksek atlama seçmelerinde Burcu Ayhan, akşam seansında ise 1500 metre yarı finalinde Aslı Çakır Alptekin, Sultan Haydar ve Binnaz Uslu piste çıkacak.


kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
Helvacı'ya transfer tepkisi
Skoru tu-ta-mı-yor
Tüzük mahkemelik
Federasyon'dan Trabzon'a jest
Şenol Güneş'ten ultimatom
Altidore geliyor
Fink İtalya'ya Ferrari Komşu'ya
Hilbert siftah yaptı
Turu Hakan tuttu
Stepanov yarın geliyor
Hakemlere Markus Merk sürprizi
Hem yalan hem de ihanet!
Günün içinden
Kızaran Kazım'a ceza yolda!
Alex nostalji yaptı
'Yeni Rıdvan' Stoch
Lugano'suz 13 maçın 9'u kayıp
Gomis'e 15 milyon €
ENKA'da görkemli gece
Çağla ve Pemra final için kortta
Hido duvar ördü
Dekatlonun horozu Romain Barras oldu
Barselona'da sahne Alman kızlarının...
10 yıl daha koşarım
Kartal avantajlı dönüyor
Galatasaray: 2 - OFK Belgrad: 2
Lugano, İstanbul'a geldi
Bursaspor'da Stepanov sesleri
İşte 9 bininci kombine talihlisi
Grella Galatasaray'a
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol