Maç Sonuçları

"Biz bu G.Saray'ı dörtleriz"

Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu İsmail Kartal, Galatasaray maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Giriş: 19 Ağustos 2014, Salı 00:00 Güncelleme: 19 Ağustos 2014, Salı 13:25
Türkiye, 25 Ağustos'ta F.Bahçe ile G.Saray arasında oynanacak Süper Kupa finalini heyecanla beklerken, sarı-lacivertli cephe dev maç için son derece iddialı...

Özellikle G.Saray'ın hazırlık maçlarında gol yollarında fazla etkili görünmemesi F.Bahçe'yi sevindirirken, takımın çiçeği burnunda hocası İsmail Kartal oyuncularıyla yaptığı toplantıda, ezeli rakiplerinin bu zaafına dikkat çekti. Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; F.Bahçe'nin G.Saray'a göre çok daha hazır olduğunu vurgulayan Kartal şunları söyledi:

'PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK SAĞLARIZ'

"Şu an her hattımızla onlardan daha iyi durumdayız. Özellikle hücum yönünden çok ağır basıyoruz. Adamların iyi bir yabancı golcüsü bile yok. Savunmada da eksikleri var. Normal şartlarda biz bu G.Saray'ı, yemeden 3-4 gol atarak mağlup ederiz. Ama tabii ki sahada var gücümüzle savaşmamız şart. Süper Kupa'yı farklı bir skorla kazanırsak bu durum lige de olumlu yansır. Hem sezona moralli başlar hem de şampiyonluktaki rakiplerimize psikolojik üstünlük sağlarız."

DEV FİNAL ATV'DE

Lig şampiyonu F.Bahçe ile Türkiye Kupası şampiyonu G.Saray'ı karşı karşıya getirecek Süper Kupa finali ATV'den HD kalitesinde yayınlanacak. Ayrıca A Haber'de de özel röportajlar, çarpıcı analizler ve yorumlarla finalin nabzı tutulacak.