Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Meireles günlükleri!

Tahkim Kurulu'nun sekiz maçlık "tükürme" cezasını kaldırmasıyla, Trabzonspor, Galatasaray ve Faal Futbol Hakemleri Derneği açıklama yaptı. PFDK rahatsızlığını dile getirdi.
Lig TV'nin aktüel kamerası olmasaydı, statüko değişmeyecekti. Ters açı görüntüleri, Halis Özkahya'yı enseden, Meireles'i ise cepheden ekrana taşıyan kayıtlar tükürmenin olmadığını ortaya çıkardı.
Anlamadığım, bunları göre göre, cezanın kalkmasına neden tepki koyduğu?Bu olayda gerçeği görmeyenler vicdansız, gördüğü halde tutumlarını değiştirmeyenler ise başka zaafların sahibidir.
MHK veya hakem derneği olmayan bir şeyi raporuna yazan hakemine hesap sormalıdır. Onlar "hak dağıtan" insanlar, keyfiyete göz yumma hakları yokken, tüm hakem raporlarını sorgulanır hale getiren bu yanlışı düzeltmeye çalışmalılar.
Bu noktada Meireles olayında tek tartışılması gereken, Portekizli'nin yaptığı hareketler ve terbiyesizliğin cezası dört maç mı olmalıdır? Buna az veya çok diyenler olabilir. Bu yorumdur ve ceza bana göre de azdır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA