Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

O günlerden bugüne GFB

Tribünün etkili taraftar grubu ile Aziz Yıldırım arasında sorun var. GFB, Yıldırım zamanında kuruldu, destek de buldu. O dönem Aziz Yıldırım kendini "tek reis" ilan etmemişti ve muhalefet hala vardı. Tribünün kontrolü önemliydi. Geçmişe bakıldığında, özellikle 3-0'dan 4-3'e gelen G.Antep maçında, GFB ilk 45'te tezahürat yapılmasını engellemiş, şu an Yıldırım'ın rakipleri arasında olan Hulusi Belgü ve Rahmi Eyüpoğlu tarafından kurulan Sarı-Lacivert Derneği, tezahürat organizasyonunu üstlenerek takımı ayağa kaldırmıştı.
O günlerde GFB ile yürüyen İbrahim Gümüştekin'in açıklamalarından öğrendiğimiz kadarı ile sonrasında Aziz Yıldırım'a karşı tribünlerden yükselen itirazlar, bu grubun içindekiler tarafından şiddet kullanılarak da engellendi. Yine o günlerde, Sefa Kalya'nın açıklamalarından öğreniyoruz ki; 1907 Ünifeb'li çocuklara Yıldırım'ın isteği ile baskı uygulanmış, Mustafa Denizli yuhalatılmış, Yıldırım istifa ettiğinde "dönsün" diye yürüyüşler düzenletilmiş. Bir zamanlar kol kola yürüyenler, şimdi karşı karşıya. Yıldırım'ın "Uyuşturucu kullanıyorlar" diye itham ettiği Sefa Kalya "hacı" oldu. Zaman herkesi değiştiriyor demek ki. Ortada bir Frankestein varsa, O'nu yaratan da ortada...Yani; kadıyı kime şikayet etmeli?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA