Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bir kere de kulübün selametini düşünün

22 Aralık günü Aykut Kocaman, "Kendimi görevden aldım" dedi. Kararını değiştirmek için Başkan Aziz Yıldırım çok ısrar etti. Yüksel Çağlar devreye girdi, Aykut Hoca geri döndü. Dönmeseydi, Aziz Yıldırım seçime gitmek zorunda kalacaktı. Çünkü tek kalkanı vardı, o da gidecekti. Şimdi "Arkasında değil, yanındayım. Ben olduğum sürece o da olacak" dediği Kocaman'ı istifaya zorladı. "İstifasını gönderirse gereğini yaparız" açıklamasının başka yorumu yok.
Şampiyon olmak zorunda olduğuna inanıyor. Sanki her sezon başka hedef varmış gibi... Bu nedenle çözümü eski metotlarda, "paraları saç, meşhurları getir" formülünde buldu. Ama yine de bir kalkana ihtiyacı var. O isim de Rıdvan Dilmen.
Kocaman'ın istifa ettiği gün Rıdvan Dilmen'e futbol direktörlüğünü teklif ettiler. Rıdvan Hoca'nın, "İyi de benim sorumluluğum ne olacak. Yetkilerim neler?" sorusuna cevap gelmediğini duyduk.
Dilmen kabul etmedi. O nedenle de "Dört gündür kimse ile konuşmuyorum" diyor. Küstü teklif sahibi.
Halbuki, camianın sevgilisini, olası bir kötü gidişte önünde tutacak, olmadı görevden alacak, kendisi yine devam edebilecekti. Koltuğun endişesi yerine, bir kere de kulübün selameti için plan yapılsa... Bir kere...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA