Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bir takım orta sahası kadar güçlüdür!

Fenerbahçe'de Holmen'in transferiyle orta sahada görev yapan oyuncu sayısı 11 oldu. Bu göbek nasıl eriyecek? Bu isimlerden hangileri oynayacak?
Yeni sezon planlamasını Aykut Kocaman yaptı. Holmen de orta üçlüde stratejik bir görev için düşünüldü. O'nun kafasındaki Meireles, Topal, Holmen üçlüsüydü. Emre'nin çok sakatlık yaşaması, Selçuk'un görev adamı olması, ihtiyatlı davranmayı gerektiyor.
Caner ve Mehmet Topuz kanat oyuncuları... Daha çok ön tarafın alternatifleri. Ama yeni teknik adam (büyük olasılıkla Ersun Yanal) hangi düzeni isteyecek, hangi sistemle oynayacak bilemiyoruz. Sonuçta önemli bir detay var; bir takım orta sahası kadar güçlüdür. Fenerbahçe her sistemi oynayabilecek, her düzene uyacak ve her rakibe karşı mücadele edecek bir orta saha kalitesine sahip şu anda.
Ön tarafta baskı ile oynayacaksa, ona göre orta saha oluşturulur, geride bekleyip oyun kontrol edilecekse başka. Alper ve Salih için bu sezon geçiş dönemi. Çünkü iki sene sonra dönüşüm yapılacak, bölge gençleştirilecek.
Bir not ekleyeyim; bu isimlerin en az üçüyle, yollar ayrılır. Bir veya ikisi de yabancı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA