Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bilgiç'e 3 soru 3 yanıt

Tahkim cezayı kaldırır mı?
Aziz Yıldırım hem ceza kurulunda, hem de Tahkim'de sahadaki mücadelenin "erkekçe" geçtiğini açıklamaya çalıştı. Ama bunu birincisine kabul ettiremedi, ikincisinin anlamasını bekliyor. UEFA'nın normları belli. Teşebbüs bile etmişsen, "kirlisin" İki yönetici, bazı profesyoneller TFF'den bile ceza almışsa, benim çok umudum yok.
Kimler başkanlığa soyunur ?
Aziz Yıldırım aday olursa, O'nunla çalışmış Ali Koç, Nihat Özdemir veya Cihan Kamer gibi isimlerin bu göreve soyunması mümkün değil. Kulüp kendi dinamiğinden yeni bir oluşum çıkarabilir mi? Ortada muhalefet veya grup kalmadığı için, bu da kolay değil. Mehmet Ali Aydınlar çok güçlü bir isim. Seçime de soyunur. Ama bekleyip, kulüp dinamiklerinin tepkisini ölçecektir.
Yabancı kısıtlaması doğru muydu?
Yıldırım Demirören kararlarının değişmediğini açıklarken keşke "Teknik nedenler" yerine, "Bu kısıtlama Türk Futbolu için gereklidir" deseydi. Kural, plan tanımaz bir başkanlar-yönetimler diktası var. Ben yabancının serbest bırakılmasından yanayım, ama bir kuralı istedikleri zaman değiştireceklerini bilerek, geleceği planlamayanların da karşısındayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA