Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kaos kapıyı çalınca!

Kongreye az kaldı... Aydınlar ve Yıldırım temaslarına hız verdi. Yüzlerce üye ile yüz yüze görüşüyorlar.
Yıldırım'ın kongre stratejisi yine tek madde; 3 Temmuz... Sürecin faturasını Mehmet Ali Aydınlar'a yüklemek istiyor. Bu konuda söylemler geliştiriyor. Fenerbahçeliler'in hassas noktası. Hamaset ile onları etkileyip, kazanmanın peşinde.
Aydınlar seçim ofisi kurdu. Kapısı herkese açık. Tüm soruları cevaplıyor. Süreçle ilgili olanları da. "Sahanın temiz olduğu" kısmına o da katılıyor. "Ama" diyor, "Tapeler bana ait değil, polis beni dinlemedi, mahkeme karşısına ben çıkmadım. Ben sadece Fenerbahçe'nin bu işlerden en az zararla çıkması için uğraştım. Zararı verenler bu işleri Fenerbahçe'nin başına saranlar, 106 yıllık kulübü lekeleyenler."
Bu konuda Cuma günü zirve olacaktır. Kongre, Fenerbahçe'ye şikeye teşebbüs edenlerin mi, yoksa bu durumu temizlemeye çalışanların mı zarar verdiğine karar verecek.

BELGÜ PELLE'Yİ ALACAK

Kongrenin üçüncü ismi Hulusi Belgü. Şansı zayıf olsa da hızını kesmedi. Müthiş projeleri var. Yönetimindeki Mustafa Aslan'ın transfer çalışmalarına çoktan başladığı da duyuldu. Belgü'nün arkadaşı olan Feyenoord başkanından Pelle için söz aldığı da artık sır değil.
Tereddütler 2 Kasım'da Ülker Arena'da kötü görüntüler yaşanması üstüne. Aziz Yıldırım'ın tapelerde yer alan konuşmalarında, Hulusi Belgü ve arkadaşlarını bir mali kongrede dövdürtmek istediği ortaya çıkmıştı. Şimdi aynı tavrın yaşanmasından endişe edenlerin sayısı az değil. Ancak Yıldırım'a yakın isimler Başkan'ın buna kesinlikle izin vermeyeceğini söylüyorlar.
Her şey bir tarafa seçimler yapılsa bile kongrenin iptal edilmesi söz konusu. Bir tarafta yönetimin gazete ilanları vermemesi ve üyelerin büyük çoğunluğuna evrakların ulaştırılmaması nedeniyle usulsüzlük şikayetleri var. Diğer yanda 15 yıl önceki ibra kararının mahkemece iptal ettirilmesi ve Aziz Yıldırım'ın seçimi kaybetmesi halinde bu kozu mahkemede kullanmak istemesi.
Sonuçta kongre, Fenerbahçe için yeni kaosları kapısında bulacağı bir dönemin başlangıcı olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA