Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Doğan ağabey farklı oldu

Doğan Koloğlu 80'lerin sonunda "hücum futbol" diyordu yazılarında. Başta Turgay Şeren olmak üzere çok sert tartışmalar yaptılar. Hıncal Uluç da değişimi, iddiayı savunanlar cephesinde yer alınca, genç bir teknik adam; Mustafa Denizli; bu felsefenin bayrağı oldu.
Futbolumuzun gelişmesi için daha fazlasının aranması ve yapılması gerektiğinin farkına o zaman vardık. Eğer Mustafa Denizli ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kadar gelmese, Neuchatel-Monaco zaferleri olmasa yine yerimizde sayacaktık.
Doğruyu, başarıya endekslememiz en büyük yanlışımız aslında. Chedjou kaymasa, o penaltıyı yapmasa, son derbide neler olacağını söyleyemeyiz. Bu kadar değişken iç içeyken, ısrarla tabelaya bakıyoruz. Dün toprağa verdiğimiz Doğan ağabeyi bu yüzden saygı ve minnetle anıyorum. Bize çok önemli bir şey öğrettiği için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA