Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

İkinci Salih sunumu

Aykut Kocaman Salih Uçan'ı Samandıra'ya ayak bastırdıktan 7 ay sonra sahaya sürdü. Bu süre boyunca hazırladı, inandığı anda da oynattı. Ersun Yanal, hazırlık kampı göremeden buldu Salih Uçan'ı... O da bir temel daha atmanın peşine düştü. "Yetenek, tamam da" dedi, "fizik güç olarak belli bir tempoya gelmelisin."Her türlü ilgiyi gören, pamuklar içinde saklanan, genç bir adama bunu anlatmak zaman aldı anlaşılan. Salih, Gaziantep deplasmanında 45 dakika oynadı. Oynadığında takımın hücum aksiyonlarının nasıl netleştiğini, etkinliğinin nasıl arttığını birlikte gördük.
Aynı Salih topun arkasına da geçti ve bunu arzulayarak yaptı. Ersun Hoca'nın "takımın parçası" olma prensibine de katıldığına tanık olduk.
Ve maç sonunda formasını değiştirirken, ağırlık çalışmalarının O'nu nasıl etkilediğini, vücudunun nasıl geliştiğini de gördük.
Bugün, 2. Salih sunumunu bekliyoruz. Hem Fenerbahçeliler'in, hem de Türkiye'nin gözlerindeki pasların silinmesi için..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA