Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Canınız sağ olsun...

Fenerbahçe başaramadı. Üstelik İstanbul'da alınmış böylesine maçlar için iyi olabilecek bir skora rağmen. Dün gece Fenerbahçe eksikti. Çok ama çok kritik adamlar oynamadı. Özellikle Mehmet Topal ve Meireles gibi orta sahada pas trafiğine etki edebilecek, topu tutabilecek ve rakipten top kapabilecek oyuncular oynamayınca Fenerbahçe fazla bir varlık gösteremedi.
Bütün
bunlara rağmen Fenerbahçe kötü oynamış olsa da aslında ilk devre finali getirecek golü veya golleri bulabilirdi. Fenerbahçe kötü başladı. Maçın hemen başında da kötü bir gol yedi. Eyvah, ağır bir fark mı geliyor dedik ama sahneye bir penaltı çıktı.
Böylesine maçlarda kolay kolay çalınmayacak bir penaltı buldu Fenerbahçe. Bu gol hem beraberliği getirdi hem de Fenerbahçe'yi maça döndürdü. İşte bu golden sonraki 15 dakika Fenerbahçe'nin finali yakalayabileceği dakikalardı. Önce Sow, sonra da Kuyt nete yakın pozisyonlarda golü yapamadılar. Bu pozisyonlardan biri gol olsa Benfica 4 golü bulmak zorunda kalacaktı ve panikleyecekti.
Ama maalesef olmadı. Daha sonra defansın bir hatası, bir duran topta Benfica oyuna çabuk başladı ve Cardozo ile soyunma odasına 2-1 önde gitti. İşte bundan sonra çok sıkıntı vardı. Nitekim ikinci devre Benfica golü bulana kadar önemli bir baskı yarattı. Belki çok iyi oynamadılar, belki iyi organize olamadılar ama oyunu domine eden taraf Benfica oldu.
Gökhan sakatlandı, ardından da yine bir yan topta Fenerbahçe defansındaki yerleşim hatası Cardozo'ya yine bomboş golü attırdı.
Yazık oldu, diyebilir miyiz, diyebiliriz. Dün gece yenen kötü goller vardı. :ir de kaçırılan mutlak goller olunca söyleyecek fazla bir şey kalmıyor.
Hakem çok iyi niyetli ama çok yeteneksizdi.
Fenerbahçe lehine verdiği penaltıdan önce Sow açık ofsayttaydı ve hakemler bunu fark edemedi.
Ondan sonra da hakemlerin yarısının verip yarısının vermeyeceği bir penaltıyla hayata bağladı Fenerbahçe'yi. Sonraki dakikalar zaman zaman önemli faul hataları yaptı ama asla kötü niyetli bir Fransız diyemeyiz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA