Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

F.Bahçe patlaması!

F.Bahçe haftalardır ilk defa dün gece iyi oynadı. Attığı goller ve yakaladığı pozisyonlar dışında F.Bahçe temposunu da çok yükseltmiş. Dün gecenin en flaş oyuncusunun Holmen olduğunu belirtmemiz lazım. Hiçbir büyük takım tecrübesi yokken, üstelik lisansı da yeni çıkarılmışken dün gece şansını çok iyi kullandı. Özellikle ilk yarı F.Bahçe'nin her şeyi oldu. Top kaptı, mücadele etti, şut attı ve arkadaşlarını pozisyonlara soktu.
Temponun artması bir haftada olacak şey değil. Görünen o ki Ersun Yanal F.Bahçe'nin hocası olduğunu ve oyuncularının da F.Bahçe oyuncusu olduğunu hem hatırladı hem de hatırlattı.
İkinci patlama Emenike'de. Dün gece Türkiye'deki ilk döneminden esintiler getirdi. O kendisinden hep hatırladığımız buldozer gibi giden, vursalar da düşmeyen, arkadaşlarına pozisyon yaratan, koşu kulvarlarını iyi kullanan bir Emenike gördük. Dün gece herhalde Ersun Yanal bir şeyi fark etmiştir. Sow'u oynatmak uğruna sol kanada yerleştirmenin ne defansif ne de ofansif olarak fazla bir katkısı yok. Sow oynarsa dün gece Webo'nun oynadığı yerde oynar, ya da Sow oynamaz Webo oynar. Kuyt'ın yeri sol taraf, Emenike'nin yeri sağ taraf olduğunda hem ofansif etki artıyor hem de iki kanat beki öndeki oyuncuların yardımıyla daha rahat hareket ediyorlar.
F.Bahçe dün gece sadece üç puan almadı, camianın güvenin kazanan oldukça iyi bir performans sergiledi.
Sivas iyi takım, hoş takım da çok yumuşak bir takım. Dün gece kaleci ve savunmaları çok hata yaptı.

YANKAYA ASİST KRALI OLUYORDU!

Hakem Özgür Yankaya dün gece asist kralı olabilirdi. İlk golde top ona çarptı, Emenike ile pozisyona giren F.Bahçe, Kuyt'un ayağından golü buldu. Şanssızlık ama sonuçta hakem hatası. Benzeri bir pozisyon ikinci yarıda da yaşandı. Yankaya'ya çarpan top bu sefer Kuyt'ın önüne gitti, az kalsın o pozisyon da gol oluyordu. Ama Alves'in golü kesinlikle nizami. Yankaya'nın kararı doğru. Çünkü Alves'in ne kaleciye, ne de kalecinin ellerine müdahalesi var. Topa ilk vuran oydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA