Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hepinize yazıklar olsun

Görünen o ki Beşiktaş ağır bir ceza alacak. Ama pek tabii ki kaybeden Türk futbolu oluyor

Önce Beşiktaş seyircisine yazıklar olsun... Liderdiler, sonuçta bir maç kaybedeceklerdi ortalığı savaş alanına çevirdiler. Sonra Melo'ya yazıklar olsun... Yaptığı vahşice faul bütün tribünleri galeyana getirdi... Tamam her kırmızı karttan sonra seyirci tahrik olacaksa futbol oynamayalım daha iyi ama sonuç olarak aynı kırmızı kartı Melo değil de örneğin Burak görse dün geceki vahşet yaşanmazdı. Sonra da HAKEM FIRAT AY DINUS'A YAZIKLAR OLSUN...
Kartları es geçti, faulleri görmedi.
Galatasaray'ın ikinci golünden önceki Burak'ın topu elle kontrol edişini farketmedi ve maçın içine etti.
Sonra da Bilic'e yazıklar olsun... İkinci yarı garip bir şekilde takımı geri çekti. Galatasaray'a "üstüme gel" dedi. Oysa ki ilk yarı Beşiktaş, alanı çok iyi daraltıp, her yerde Galatasaray'a basıp, topu kalesinden uzakta tutuyor ve pozisyonlar yaratıyordu. Ama ikinci yarı manasız bir şekilde geri çekilen Beşiktaş'ın bireysel hataları mağlubiyeti getirdi. Serdar Kurtuluş'un yaptığına bakın; önündeki topu gereksiz ve anlaşılmaz şekilde Bruma'ya bırakıyor, Bruma da Drogba'ya "Al-at" diyor. Bu golden hemen sonra da benzer bir hatayı Veli Kavlak yapıyor. Ayağındaki topu Burak'a atıyor, Burak da koluyla kontrol edip o da Drogba'ya "Alat" diyor. Olacak gibi değil. Ama görünen o ki, önümüzdeki günler hatta haftalar, bu maçın saha olayları konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA