Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Futbolun yüz yıllık gerçeği

G.Saray, deplasmanlarda puan kaybetmeye devam ediyor.
Deplasmanlarda puan kaybetmek demek, belki de şampiyonluğu kaybetmek demek olacak. Üstelik sadece puan kaybı değil, iyi bir oyun da göremiyoruz.
Seyrantepe'nin sihiri midir nedir bilemiyorum ama G.Saray orada çok daha istekli ve içten oynuyor.
Dün geceye bakıyoruz, orta saha oyuncuları ortada yok. Selçuk iyi değil, Veysel oyuna giremiyor, orta saha top kapamıyor ve hücuma destek veremiyor. Durum böyle olunca da ortaya çok tuhaf bir G.Saray çıkıveriyor.
Özellikle ilk yarıda Rize çok adamla birçok kez geldi. Final paslarını biraz iyi yapsalar ilk yarıda golü bulabilirdi. Yine ilk yarıda Burak'ın sol çaprazdan kaçırdığı dışında kayda değer bir şey yok. İkinci yarı G.Saray gol atıp kazanmak zorundaydı. Attı da.
Chelsea maçının kurtarıcısı Chedjou yine kornerden gelen bir topta G.Saray'ı öne geçiren isim oldu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. G.Saray öne geçtikten sonra iyi oynamaya başladı.
İkiyi, üçü bulabilirlerdi ama bulamadılar.
Hele Umut'un auta attığı top gol olsa G.Saray işi bitirmişti. Ama son dakikalarda futbolun yüz yıllık bir gerçeğiyle karşı karşıya kaldık.
Atamayana attılar.
Rize derinlemesine topla çıktı, Muslera da bence gereksiz kötü zamanlamayla penaltıya neden oldu ve G.Saray Rize'de iki puanı bırakıverdi.
G.Saray'da disiplinsizlik diz boyu.
Drogba "Maça gitmem" diyor, gitmiyor. Ne Mancini'yi ne de yöneticileri takıyor. Neymiş efendim, Çarşamba gecesi özel milli maçı varmış. Yesinler senin özel milli maçını. Özel maç mı önemli, G.Saray'ın şampiyonluk yarışı mı? Tabii şunu söylemek gerekir ki Drogba olsa bu maçı G.Saray kazanabilir miydi? Böyle bir şeyi iddia edemeyiz ama araba yüküyle para kazanan bir futbolcu takımını böyle maçlarda yalnız bırakamaz. Hakem, Rizespor lehine verdiği penaltıda yüzde yüz haklı fakat sarı kartı unuttu.
İlk yarıda Burak'ın kafa vuruşunda Rizeli oyuncu topu koluyla kesti ama hakem penaltıyı vermedi.
Selçuk iyi değil, Veysel oyuna giremiyor, orta saha top kapamıyor
G.Saray'da disiplinsizlik diz boyu. Drogba "Maça gitmem" diyor ve gitmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA