Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Sow'un gözyaşları anlamsız...

Son yılların en hızlı, en çabuk, en heyecanlı maçını izledik. Kutlanacak o kadar çok adam var ki sahada. Önce Hikmet Karaman'ı kutlayalım. Taş gibi bir takım yapmış. Çok az Anadolu kulübü Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı böyle oynayabildi.
Maçın başına bakıyoruz, Erciyes'in kaçırdığı goller var. Aynı Erciyes, hiçbir zaman yaslanmadı, önde bastı, hep hücumu düşündü.
Ta ki Kuyt'ın attığı o müthiş gole kadar.
Bir başka kaleci çıkartabilir mi bilmiyorum ama Kuyt'ın vuruşu mükemmeldi.
Kutlanacak diğer futbolculara bakalım. Her iki takımın da kalecisi. Her ikisi de çok önemli pozisyonlar çıkarttılar.
Hele Volkan'ın ikinci yarıda çıkarttığı bir kafa topu var ki benim diyen kaleci zor çıkarırdı.
İkinci yarı Kayseri Erciyes golü kaçırdı.
Ardından da penaltı kazandı. Gökhan gibi çok önemli bir oyuncunun kendi ceza alanı içinde hamle zamanlamasına çok dikkat etmesi lazım. Fenerbahçe, bu golden sonra bu sezon içersinde yaptığı şeylerden birini daha yaptı. Beraberlik golü yedi, maçın bitmesine yaklaşık 25 dakika vardı ama santra ile beraber galibiyet golünü buluverdi.
Bu golde de aslan payı Caner'in. Rakibi geçişi, ön direğe koşu yapan Emenike'yi topla buluşturması ve ardından gelen galibiyet golü. Bu golden sonra Erciyes, oyun disiplininden tamamen koptu.
Fenerbahçe, her yakaladığı kontratakta pozisyon bulsa da atamadı.
Goller kaçıran Sow'un gözyaşlarını anlamak mümkün değil. Forvet tabii ki gol kaçıracak.
Bunun için ağlamaya değmez. Sonuçta Fenerbahçe doludizgin şampiyonluğa koşarken rakiplerinin direnci de her geçen hafta azalıyor.
Maçın hakemi Çağatay Şahan, beni çok şaşırttı. Çok koşan, topa yakın, cesur. Verdiği penaltıda da yüzde 100 haklı.
Ama ilk yarının son dakikasında Emre'ye arkadan atlayan Mangane'nin kart görmemesi, yine bazı birkaç oyuncunun sarı kartlarının atlanmış olması hakemin notunu düşürüverdi. Ama yine de ben Şahan'ın çok iyi bir hakemlik kumaşına sahip olduğunu gördüm.

Hikmet Karaman taş gibi bir takım yapmış. Çok az Anadolu kulübü Kadıköy'de böyle oynadı

Goller kaçıran Fenerbahçeli Sow'un gözyaşlarını anlamak mümkün değil

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA