Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kora kor oynadılar

Karşılaşmanın 80 ile 85. dakikaları arası 'Bu sonuç aslında ikimize de yarıyor' düşüncesi akıllarına geldi takımların... Aslında bu da futbol adına güzeldi..Yani maçtan önce iki takıma da beraberlik yeterken, o 5 dakika dışındaki kora kor oyun ve mücadele iki takımın da galibiyet istediğini gösteriyordu aslında... Kaliteli bir maç olmadı ama oyuncuların konsantrasyonu, coşkusu iyiydi. Bölüm bölüm Sivasspor ki, bunlar 5-10 dakika sürdü, bazı bölümlerde de, yine aynı şekilde Fenerbahçe üstünlük sağlamaya çalıştı.
Fenerbahçe klasik ayağa oynayarak, hazırlık pası yaparak rakip kaleye gitmek istedi. Zaten Semih varken böyle oynamaya da mecbur. Sow girdikten sonra ise hazırlık paslarını biraz daha azaltıp, uzun paslarla ileri oynamaya çalıştılar. Sivasspor ise geçen yılki görüntüsünün uzağında. Kadrosunda çok ciddi eksikler var. Ligde de istediği durumda olmadığı için Rıza Çalımbay'ın kafasında hafta sonu yine Fenerbahçe ile ama Kadıköy'de oynayacağı maç da vardı ki; bazı silahlarını kullanmadı veya daha sonra oyuna soktu.

TARTIŞMALARA DİKKAT
Orhan Şam, Fenerbahçe'deki en iyi maçlarından birini oynadı. Bekir standartını koruyor ama Serdar kupa maçlarının tamamında iyi oynadı. Salih koşu mesafesini değil topla veya topsuz hızını arttırmalı. Tabii ki sürat sonradan kazanılmaz belki ama en azından topla veya topsuz daha diri gitmesi lazım. Ama çok rölanti...
Hücum silahları olan Baroni, Kuyt ve Sow'u oyunun son bölümünde sahaya sürdü Aykut Hoca. Muhtemelen antrenman maiyetinde gördü bu maçı. Aslında amacına da ulaştı..
Oyun içerisinde futbolcular arasında muhakkak tartışmalar olur. Ama Bekir'in Caner ile olan, duran top dönüşündeki tartışması genişleyecek kadroda gelecek ile ilgili soru işaretleri getiriyor.
Hakem Serkan Çınar, şahane maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA