Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kocaman bildiği doğrudan dönmez

Aykut Kocaman'ın koşu mesafeleriyle ilgili sözlerini dinledik. Bu serzenişi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Aykut Kocaman'ın çok önemli bir özelliği var, dışarıdakilerin farklı yorumuna rağmen çok net söylüyorum kendi bildiği doğrunun dışında hareket etmez. Buna oyuncu seçimleri de dahil. Yani benim, bizlerin, yöneticilerin, başkanın ya da dıştaki yorumlardan etkilenmez. Bir teknik direktörde olması gereken artı özelliktir. Diğer konuya gelince, evet bütün ligleri izliyoruz. Artık koşmadan futbol yok. Koşu önemli bir unsur futbolda. Ama ilk sıraya koyamam. İlk sıraya yetenek koyarım. Sonra koşu ve tempoyu koyarım. Tahmin ediyorum Aykut Hoca da böyle düşünüyordur.
Bundan sonraki 6 maçta beklentiler ne olmalı? Aynı başarı gelebilir mi?
F.Bahçe ritmi bulduğu zaman ki sezon içinde bu sık oluyor. İstikrarlı sonuçlar alabiliyor. Bu ritmi sanki bulmuş durumda. Ama başarı için yeter mi bilmiyorum. Kadrosu da geniş olduğu için örneğin 4 farklı oyuncuyla oynadı Avrupa'dan sonra. Ciddi problem olacağını sanmıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA