Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fair-play ruhu ve taraftarın hatası

Yazıya maçtan önce Mehmet Topuz ve Sertan'la başlamak istiyorum. Ani bir Fenerbahçe atağında Sertan sakatlandı, Fenerbahçeliler tehlike yaratacak pozisyonda ama Topuz topu taca attı. Maç 1-0. Akhisar iyi oynamaya başladı. Sertan, hücum devam ederken bu kez Topuz'un sakatlandığını görünce topu taca attı. Biri şampiyonluğa oynuyor, diğeri küme düşmemeye ama oyuncuların kulüplerin durumlarını hiç düşünmeden birbirlerine böyle davranmaları gerçek fair-play. Aferin Sertan'a, aferin Topuz'a.
İlk 30 dakika dengeli maç oldu. Fenerbahçe'nin daha coşkulu ve baskılı başlayacağını düşünüyordum ama yürekli bir Akhisar gördük. Oynamaya çalışıyor. Oynamaya çıktıkları için de Fenerbahçe'yi tedirgin ettiler. Ama 30'dan sonra Fenerbahçe ritmi yükseltti. Meireles ve Cristian öne baskı yapmaya ve takımı taşımaya başladılar. Sonra sahneye Webo-Sow çıktı. Ligimizin iyi ikililerinden. Webo'nun bir şutunu Oğuz çıkardı daha sonra hakemin göremediği Sow'un müthiş füzesi çizgiyi geçmesine rağmen iptal oldu.

İDDİASINI SON 7 HAFTAYA TAŞIDI
İkinci yarıya Fenerbahçe ilk yarının son 10 dakikasındaki oyunuyla hızlı başladı ve Webo'nun golüyle de öne geçti.
Bu golden sonra ikiyi üçü aradı, pozisyon da buldu ancak 60'tan sonra birden bire tempo düştü. Akhisar gelmeye başladı. Önce duran toptan direğe çarpan Çağdaş kafası, ardından Güray'la bir pozisyon sonra Aykut Kocaman hamleleri ve Orhan'ın şahane pasıyla Moussa Sow'un da şık vuruşuyla da F.Bahçe maçı bitirdi ve ligdeki iddiasını son 7 haftaya taşıdı. Taraftarın müthiş coşkusu takımı itiyor ama Caner konusunda da hatalı olduklarını da söyleyelim. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu toparlamış bu sezon iyi gidiyor. Futbolculara da bir hayli yardımcı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA