Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Doğru oyun

Ligde sonlara doğru gelindi...Galatasaray en yakın rakibinden dört puan önde başlıyor maça...Ve rakibi de tek silahı olan bir takım. Kendi alanında bekleyecek, kaleci dahil yedi kişi ile savunma yapacak, Lua Lua'nın savunma arasına atacağı toplarla Ahmet İlhan ve Gökhan Ünal ile ki, bu koşuları iyi yapabiliyorlar, sonuç almak isteyecek. Tıpkı Türk Telekom Arena'daki 3-1'lik maç gibi...

TAKTİK SAVAŞI G.SARAY'IN
Ama Galatasaray bu kez tuzağa düşmedi. Belki de sezon başından beri yapmadığı kadar pas yaptı, topa sahip oldu ve sabırlı oynadı. Son bölüm dışında tamamen oyunun hakimi Galatasaray'dı ve rakibinin tek silahı olan kontraatakları da alan vermeyerek önledi sarıkırmızılılar.
Belki çok pozisyona giremedi ama oyuna hükmeden hep Galatasaray'dı. Muhtemelen maçın sonlarına doğru risk alacaktı ama ikinci yarının başında Sneijder'in yarattığı; yarattı diyorum, çünkü yoku var etti, pozisyonda golü buldu. Hollandalı topu aldı, döndü Drogba ile ikiye bir yaptı ve ayak içi ile uzak köşeye bıraktı.
Daha sonra da maçın vasat oyuncularından Burak Yılmaz'ın yerine Emre'yi oyuna alıp orta sahayı beşledi ve oyunu tuttu Fatih Terim....

OMURGA NIN ÖNEMİ
Omurgan iyi oynadı mı problem yaşamıyorsun.
Gökhan Zan, ligin ikinci yarısından beri iyi oynayan Felipo Melo, önlerinde Sneijder ve en uçta da Drogba...Muslera'ya da bu omurga iyi oynayınca iş de düşmedi...Melo ligin ikinci yarısında çok iyi performans gösteriyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki iki Real Madrid maçı, arada Mersin ve dün de Karabük'te çok iyi top oynadı.
Mustafa Kamil Abitoğlu haftalardır iyi maç yönetiyor...Dün de sakin ve çok temiz bir yönetim gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA