Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fatih Terim'e hayırlı olsun!

İkinci yarının başındaki yüzde 70'lik tahminim yüzde 99'a çıktı. Üç kulvarda devam ediyor(du) ama 4 hafta kala matematiksel olarak olmasa da bence bundan sonra Fenerbahçe ikinciliği koruma derdine düşmeli. Galatasaray kazanırken Fenerbahçe'nin kaybetmek için hiç kredisi yoktu zaten en son krediyi de G.Birliği takımı Ankara'da bitirdi.
Aslında Fenerbahçe, iyi başladı maça. İyi de pas yapıyordu ama iki duran topta 2-0 geriye düştü. İkinci yarıda oyunun her dakikasında Fenerbahçe oyuncusu alışılmışın dışında şuursuz akınlar yapmaya başladı. Oyuncu değişiklikleri, oyuncuların pozisyonlarının değişikliği de sonuç getirmedi. Fenerbahçe'de "Biz görevimizi yaptık zaten" psikolojisi eksi olarak döndü takıma.

FENERBAHÇE ARTIK AVRUPA'YI DÜŞÜNMELİ
G.Birliği takımının başarılı teknik direktörü Fuat Çapa ve başarılı takımı hiç panik yapmadan organize bir şekilde oyunu bitirdi ve hak ettiği bir galibiyet aldı.
Hakeme gelirsek.. Mustafa Kamil Abitoğlu iyi maç yönetti. Ancak oyunun çok durmasına sebep oldu. Onun dışında skoru etkileyecek bir yanlışta bulunmadı. Fenerbahçe artık tamamen Avrupa Kupası'na konsantre olup tüm gücünü Benfica maçında göstermek zorunda. Moussa Sow'un hazır olmadığını gördük ama bu karşılaşma ona yaramıştır.
F.Bahçe'nin G.Birliği karşısında aldığı sonuç sonrası Fatih Terim'in kendi adına altıncı şampiyonluğu hayırlı olsun diyebilirim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA