Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İki takıma da tebrikler

Aslında Galatasaray'ın Gaziantepspor'la oynadığı maçı da Fenerbahçe'nin Kayserispor'la oynadığı karşılaşmayı da yazmak istiyordum. İki takım da sezon boyunca saygı duyulacak işlere imza attılar, atıyorlar. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe'yi içtenlikle kutlarım. Tabi iki maçı da izlememe rağmen Fenerbahçe yazmam istendi.
Aykut Kocaman niye şunu oynattı, bunu oynattı demek saygısızlık olur. Rotasyona son derece saygılıyız. Fenerbahçe yediği golden sonra skor 1-1'e gelene kadar hakikatten çok iyi oynadı. İyi oyununa rağmen belki aradığı pozisyonları bulamadı ama Kayserispor'u oynatmadı. Yaptığı pres ve skoru kabullenmeme Fenerbahçe'nin en büyük artısıydı. Aykut Kocaman ikinci yarıya iki değişiklikle başladı.

OYUN RUS RULETİNE DÖNDÜ
İkinci yarıda da sağlı sollu hücumlarla pozisyon aramaya devam ettiler. Golü de buldular. Yalnız Fenerbahçe'nin ilk golünden sonra maç bir anda Rus ruletine döndü. Kayserispor en az 3-4 kere etkili geldi Fenerbahçe kalesine. Maçın sonuna doğru Fenerbahçe'nin kullandığı kornerde Bobo gereksiz bir elle dokunuşla penaltı yaptırdı.
Cristian'ın penaltıda topun başına geçmesi müthiş bir özgüven örneği. (Aykut Kocaman'ın Benfica maçından sonra penaltıları yine Cristian atacak demesi de güzel bir antrenörlük örneğiydi)

TARAFTARI DA COŞTURUYORLAR

Fenerbahçe taraftarı bu takımı çok seviyor. Şampiyonluğu kaybettiklerinin de farkındalar ancak gösterdikleri mücadele nedeniyle taraftarı stadı dolduruyor. Taraftarın coşkusu da takımın coşkusuyla eş değer gidiyor.
Tebrikler Fenerbahçe... Taraftarlarına kaybetmeme duygusunu aşıladıkları için Fenerbahçe teknik direktörü ve oyuncularını kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA