Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

F.Bahçe sabaha kadar yenilmezdi

Genel bir yorum yapacak olursak bir tarafta ikinci kez üst üste şampiyon olan ve saygı duyulması gereken bir G.Saray; diğer tarafta 60 maç oynayan 3 kulvarda Mayıs ayına kadar giden, Çarşamba günü 120 dakika oynayan ve hemen hemen aynı kadroyla önemli bir rakibe karşı geri düşmesine rağmen maçı çevirebilen çok saygı duyulması gereken yorgun bir F.Bahçe.
Bu iki takım arasındaki maçlarda puan durumu önemli değil deriz ama bugün F.Bahçe için önemliydi. Ben açıkçası G.Saray'ı bu kadar konsantrasyonu düşük görmedim. G.Saray rakibine hiç direnmedi. Maçı izlerken F.Bahçe gol yerse avantajına olur dedim. 15 dakika müthiş başladı F.Bahçe, sonra bir düşüş yaşadı ve bu bölümde G.Saray'ın golü geldi. Bu gol, F.Bahçe'ye enerji verdi, savaşçı kimliğini ateşledi. Sabaha kadar oynansa F.Bahçe G.Saray'a yenilmez gibi bir görüntü vardı. F.Bahçe maçı hak etti.

VOLKAN HATALIYDI

Galatasaray şampiyonluk rehavetiyle mücadele etti. Fatih Terim, Elmander'i ilk yarıda forvet arkası oynattı. Bana göre hataydı. Yüksek konsantrasyon tabii ki bu maç için taktikleri ortadan kaldırır ama Terim sahaya riskli bir takım çıkardı. Bir de Cüneyt Çakır faktörü var tabii. Galatasaray'ın ölüsü gol attı. Fenerbahçe'nin bu oyuna göre iki gol atması normal. İlk golün başlangıcında Hamit'e yapılan üst üste yapılan iki faul var. Devamında Galatasaray golü yedi. Eboue, Webo ile topun arasına girdi. Bu durumda oyuncuya dokunamazsınız. Dolayısı ile bana göre o da fauldür. İki tane faullük pozisyonda Fenerbahçe iki gol attı. İlk gol yüzde yüz faul. İkinci gol yüzde 80 faul. Gökhan'ın penaltısı ise bana göre doğru karar. Eli havada kaldı oyuna daldığı için.
Maçın başında Volkan'ın Drogba'ya davranışı yanlıştı. Ama kırmızı pozisyonunda Sabri'nin tahrik ettiği pozisyonda Volkan da olayı büyüttü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA