Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Farklı bir Beşiktaş

Sezonun ilk haftası, ilk büyük maç... Yaza rağmen kalabalık bir tribün vardı. Dengeli başlayan bir oyun izledik ama bu denge sadece 20 dakika sürdü. Bu dakikadan sonra oyunu kontrole alan Beşiktaş, Trabzonspor formasının saygınlığından dolayı temkinliydi. Beşiktaş, geçen seneki riskli, çok pozisyon veren takım savunmasından uzaktı. Hücumu da kontrollü yaptı. Trabzonspor'un işi hiç kolay değil. Olcan'ı sol bek oynatmak zorunda kalan, hemen hemen maçın tamamında pozisyon bulamayan, yabancılarından verim alamayan bordo-mavililerin şampiyonluk yarışındaki işi zor görünüyor. Takım adına en iyi oyuncu olan Aykut Demir'in yenen gollerde top ayağına çarpması ve öyle kaleye gitmesi kendisi adına büyük bir şanssızlıktı.
Beşiktaş'ın yeni yabancısı Atiba Hatchinson'u beğendim. Serdar Kurtuluş da iyi oynadı. Defans oyuncuları tecrübeli, risk almadan oynadılar.

BEŞİKTAŞ KALESİ GÜVENDE
Manuel Fernandes sürekli gergindi ama golle sonuçlanmamasına rağmen yine takımı adına oldukça etkili duran toplar kullandı. Beşiktaş'la ilgili geçen sene yazdıklarımı düşündüğüm zaman; çok gol pozisyonuna giren ama çok da pozisyon veren takımı hatırlıyorum. Dün için ise hemen hemen hiç pozisyon vermeyen, geçen seneki kadar olmasa da rakibinin üzerine temkinli giden ve olgun ataklar deneyen bir Beşiktaş'tan bahsedebiliriz. Kaleci Tolga da duruşuyla ve bir iki uzaktan gelen şuttaki dengeli kurtarışıyla Beşiktaş'ın kalesinin emin ellerde olduğunu herkese gösterdi.
Trabzonspor ne yapıp edip transfer sezonu bitmeden o formaya yakışır en az 3 oyuncu almalı.
Hakem Halis Özkahya, Colman'ı, Mustafa Pektemek'e yaptığı hareketten dolayı ikinci sarıdan atmalıydı. İkinci goldeki ikili mücadeleyi devam ettirmesi ve avantaj oynatması ise hakemlik artısıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA