Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İyi ki bizi ilgilendiren bir maçtı!

Aynı saatte İspanya'da El Clasico var; Barcelona-
Real Madrid. Ama tabii bizi ilgilendiren Akhisar Belediye-Beşiktaş maçı. İyi ki de ilgilendirmiş, acayip bir maç izledik. İki takım oyuncularına da bizlere izlettikleri zevkli 90 dakika için teşekkür ederiz. Akhisar teknik direktörü, oyuncuları zaten Beşiktaş maçından önce içerde oynadıkları 9 maçı da kazanan bir takım. Takım olarak çok güvenli ve tecrübeliler. Ligimizin en pozitif takımlarından biri. Oğuzhan Özyakup döndükten sonra Beşiktaş ofansif bir 11 ile sahaya çıktı. Bol gollü ve pozisyonlu bir maç izledik. Ligin başında rakiplerine pozisyon vermeyen Beşiktaş'ın üç gol yemesi ve rakibine çok pozisyon şansı tanıması biraz sürpriz oldu.

BİLAL KISA RESİTAL VERDİ
Akhisar Belediye kendi kalesinde karambol yaşarken bile pasla çıkıyor. Dün bir de futbol resitali yapan Bilal'i izledik. Gol attı attırdı, koştu, mücadele etti.
Beşiktaş'a gelince, siyah-beyazlılar öne geçtiği maçta ikinciyi bulup rakibi demoralize edemedi.
Hugo Almeida ile müsait pozisyonu da buldu ama üst üste 3 gol yedi. Buna rağmen ilk yarının sonuna doğru atılan gol, Beşiktaş'ı maçta tuttu. İkinci yarıda skorun 3-3'e gelmesinin ardından Rus ruleti de başladı.
Karşılaşma bu dakikadan sonra atan galibe döndü.

SAVUNMADA ÜÇ SOLAK SIKINTISI

Beşiktaş savunmada üç solakla oynamanın bazı pozisyonlarda sıkıntısını yaşıyor. Oğuzhan'ın ofansif etkinliği çok iyi ama defans anlamında Veli'yi hep yalnız bıraktı. Tabi burada Fernandes'ten de özveri beklenilmeli. Lig öyle bir lig ki üçüncü bile Şampiyonlar Ligi'ne gidebilir! Alınacak ve kaybedilecek puanların önemi çok büyük. Maçın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nu ise beğenmedim.

MAÇIN ADAMI:
BİLAL KISA

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA