Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Mancini'nin de favorisi Fenerbahçe'ymiş!

Öncelikle iki takımın kalitesinin altında bir oyun oynandı. Daha kaliteli bir futbol bekliyorduk. Maçtan önce Fenerbahçe, kamuoyunun favorisiydi. Ama Roberto Mancini için de favoriymiş Fenerbahçe. Orta sahada göbekte Ceyhun Gülselam, solda Melo ve sağda da Selçuk. Bu orta sahanın yanısıra solbekte de bir stoper; Dany vardı.
BUNUN KARŞILIĞI ŞU:
A-
Mancini ya 1-0 kazandıkları kupanın ilk maçının rövanşını oynamak için Kadıköy'e gidiyor.
B- Puan durumunda altı puan önde olan takım Fenerbahçe değil de Galatasaray.
G.Saray'ın hocası Roberto Mancini, Kadıköy'e 1 puana gelmiş, çok net...
Zaten oyunun sonlarına doğru Ceyhun'u çıkarıp Engin'i oyuna alması, Semih'i çıkarıp Aydın'ı sokması maç öncesi düşüncesini ortaya çıkarıyor.
Sarı-lacivertli takım, bu sezon iyi gidiyor, iyi de maçlar oynadı. Dün iyi oynamadı ama çok mücadele etti.

AYAĞI KAYINCA PENALTI GELDİ
Chedjou'nun ayağının kaymasıyla doğan penaltıyla Fenerbahçe öne geçti. İkinci yarı Galatasaray skor dezavantajı ile beraberlik golü üretme teşebbüsündeyken Emre'nin şok presi ile ikinciyi de buldu.

BRUMA KOVALAMAKTAN İŞİNİ...
Stoperler Egemen ve Alves dönüşümlü olarak Galatasaraylı Drogba'ya yakın oynayarak, döndürmemeye çalıştılar. Burak Yılmaz fazlasıyla sol çizgide kaldı. Genç Bruma, Caner Erkin'i kovalamaktan asıl işini yapamadı. Fenerbahçe evsahibi olmanın avantajını iyi kullandı ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını dokuza çıkardı. Ama Mancini'nin altı puan geride gittiği maça defansif takım çıkarması antrenör eksikliğiydi.

KARTLARINI UNUTMUŞTU!

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım da kart kullanmamak üzere oyuna çıkmış gibiydi ve maçı da öyle yönetti.

MAÇIN ADAMI: WEBO - EMRE

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA