Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bekler bile hücum etti

Beşiktaş haftalar sonra rahat bir galibiyet aldı... Üst üste puanlar kaybeden siyah-beyazlıların birçok eksiği vardı. Hatta iki oyun kurucusu Oğuzhan ve Fernandes aynı anda takımda yoktu. Bunun yanında forma giyen oyuncuların neredeyse yarısı büyük sakatlıklardan çıkan isimlerdi. Ama coşku, kazanma isteği oldukça yüksekti. Beşiktaş'ın öne doğru oynama girişimine, Elazığspor'un da abartılı bir şekilde açık oynaması eklendi. Beşiktaş ilk yarıda skor olarak zorlanmasına rağmen, rahat kazandı. İkinci golden sonra Elazığspor'un çizgi halinde çıkmak istemesi siyah-beyazlıların rakibin her kontratağına pozisyonla karşılık vermesine neden oldu.
Veli ile Necip'in önünde Fernandes ve Oğuzhan'ın yokluğunda Olcay Şahan'ı kullandı Bilic. Olcay, özellikle ilk yarıda etkiliydi. İki bek ilk kez bir maçta hücumu da düşündüler. Özellikle Uğur, sol önde başlayıp, sol arkada bitirdiği maçta tahminlerimizin çok üzerinde bir performans gösterdi. 335 gün dile kolay neredeyse bir seneye yakın bir süre oynamayan bir oyuncu için ortaya koyduğu performans mükemmel ötesiydi. Sadece tecrübesi ile değil fiziki gücüyle de takıma katkı yaptı. Hatta oyun içindeki etkili ortaları ve duran topları ile sahanın en iyisiydi.

SON MAÇ ÖNEMLİ

Tolga Zengin, kalesinde bir pozisyon gördü, o da gol oldu. Pozisyonda biraz da Serdar Kurtuluş'un kademe hatası vardı. Rakibinize sadece bir pozisyon veriyorsanız, takım savunması olarak iyi şeyler yapmışsınızdır. Hücum olarak 4 gol atıp, o kadar kaçırıyorsanız iyi bir maç geçirmişsinizdir. Beşiktaş'ın önünde şimdi Gençlerbirliği maçı var. Kazanıp en azından şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek ve ikinci yarıda umudunu korumak isteyecek. Mete Kalkavan'ı beğendim. Süper Lig'in en iyilerinden biri.

MAÇIN ADAMI: UĞUR BORAL

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA