Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Melo olmazsa olmaz bir oyuncu...

G.Saray'ın geçen haftaki galibiyetten sonra dışarıda da kazanması lazımdı. Yöneticiler ve oyuncular "Biz bu işin içinde varız" diyordu sürekli.
Bunun sözde kalmaması için kazanmaya mecburlardı ve kazandılar. G.Saray ilk 45 ve son 30 dakika sabaha kadar oynasa kazanacağı bir maç oynadı. Sadece 2. yarının ilk 15 dakikasında sıkıntı yaşadılar.
G.Saray'ın aklına iki P geldi, pas ve pres. Oyunun gidişatına bakınca Erciyes kalecisinin muazzam oyununa rağmen atılan üç gol var. 3-1 olduktan sonra G.Saray toparlandı ve tekrar pas yapmaya başladı. Sonrasında da rakibi oynatmayıp kendileri oynadılar. Gol bulamadılar ama bir sürü pozisyon var. G.Saray kazanarak hesap yapma şansını elde etti.

İLERİDEKİ ÜÇLÜ SERBEST OYNUYOR
Erciyes G.Saray'a tutunamadı. Hem kalite farkı var hem de moralsiz bir takım. Normal bir sonuç ortaya çıktı. İleri uçta Sneijder, Burak ve Drogba sürekli pozisyon değişikliği yapıyorlar. Dolayısıyla 4'lü savunmanın önündeki Selçuk ve Melo tamamen sabit kaldı. İlerideki üçlü ise tamamen serbest. Mancini Sneijder, Burak ve Drogba'ya demiş ki; "Siz istediğiniz yerde oynayın. Yeter ki gol atın." Bu isimler sürekli yer değiştirerek oynuyorlar. Melo olmazsa olmaz bir oyuncu. Sert, top kazanıyor...
Sürekli oyunun içinde. Öndeki ve arkadaki arkadaşlarının işini kolaylaştırıyor. İlişkileri problemli olmasa fazlaca iyi bir oyuncu. G.Saray dün lig standartlarına göre çok iyi futbol oynadı.

MANCİNİ FORMATLA SÜREKLİ OYNUYOR
Melo ve Selçuk'un iyiydi. Melo oyunun iki yönünü de iyi oynadı, Selçuk ancak ikinci yarının son bölümlerinde daha fazla atak girişiminde bulundu. Mancini takımın formatıyla sürekli oynuyor.
Bu bazen avantaj getirir bazen de dezavantaj olarak döner.
Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus maçından sonra camia olarak bir toparlanma oldu. Puan farkı 8'e düşünce bunun da pozitif etkisi oldu. Trabzon maçında da bu maçta da takımın pozitif görüntüde olduğunu görebiliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA