Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kasımpaşa maçı daha da önem kazandı

Gaziantepspor formda bir takım. Beşiktaş bu deplasmanda önemli bir üç puan kazanarak geçen haftaki Erciyes galibiyetini de daha anlamlı kıldı. Bunun yanında hafta içi Kasımpaşa ile önemli bir mücadeleye çıkacaklar. Beşiktaş dün maça "Eğer Gaziantep'te kazanırsam yarışta ben de olurum" düşüncesiyle çıktı. Ve kazanarak bu düşünceyi pratiğe geçirme şansını da yakaladılar.
İlk 4 haftadaki temposu yüksek, önde baskı yapan Beşiktaş dün de Gaziantepspor karşısında maça aynı şekilde başladı. 4-2-3-1'i mükemmel uyguladılar. Veli ile Atiba ikilisi takımı öne taşıyan isimler oldular. Hemen hemen dönen topların tamamını Beşiktaş aldı. Gaziantepspor'a ilk 30 dakika boyunca hiç pozisyon vermediler. Oğuzhan'ın orta sahada kazandığı top, devamında Gökhan'ın sol ayağının dışıyla kestiği harika top ve Olcay'ın kafasıyla öne geçtiler. 30'dan sonra Gaziantepspor oyunu eşitledi. Ofansif bir oyunla ikinci yarının ilk 10 dakikasında da üstünlüğü ellerine aldılar. Ama 55'ten sonra Beşiktaş ağırlığını koyup oyunu tekrar dengeledi. Yetmedi, klasik bir Ömer Şişmanoğlu golüyle ikinciyi de buldular.
Bu dakikadan sonra maça Gaziantepspor'un ortak olabilmesi için bir gole ihtiyacı vardı. Önce İbrahim Akın'la bir gol kaçırdılar. Ardından 84'te duran toptan golü buldular. Beşiktaş golü yemesinin ardından iyice geriye yaslandı. Almeida oyundan çıktıktan sonra top tutmak istedi Bilic. Beşiktaş zorlu Gaziantepspor deplasmanından 3 puanla dönerek önemli bir işe imza attı. Şimdi Kasımpaşa maçı daha önemli bir hale geldi.
Maçın hakemi Kamil Abitoğlu'nu çok beğendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA