Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Juventus atmadı, Trabzon yedi!

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 kuraları çekildiğinde Juventus, Trabzonspor karşısında net favoriydi. Ama maç oynanırken hepimize bir 'acaba' geldi. Hele hele son 10 dakika Trabzonspor 2-3 tane de pozisyon bulunca "Neden olmasın" dedik. Ama son dakikalarda gelen gol, Juventus'u favori olarak Trabzon'daki rövanşa getiriyor.
Enteresandır, Juventus organize hücumla 3-4 net pozisyon buldu, değerlendiremedi. Ama Trabzonspor kendi hatasıyla iki gol yedi. Açıkçası golleri Juventus atmadı, Trabzonspor yedi.

RÖLANTİ, GARANTİ, SABIR
Juventus takımı; rölanti, garanti, sabır. Sadece Trabzonspor ceza alanına yakın yerlerde dönem dönem şok preslerle top kazanıp, pozisyon bulmak istediler. Goller de öyle oldu. Onun dışında basit ve yavaş oynuyorlar. Hedefsiz bir takım görüntüsü veriyorlar. Ki bence Juventus'un en tehlikeli olduğu dönemler o dönemler. Bir anda şok pres yapıp topu kazanarak tehlikeli oluyorlar.

GOL MÜ GELİYOR DERKEN...
Trabzonspor karşılaşmaya oldukça ürkek başladı. İlk yarının tamamında ürkekti. İkinci yarıda birkaç atak yapınca takıma inanç geldi ve "Gol atabiliriz" dediler. Pozisyonlar da buldular, hatta golü de attılar. Acaba top havadayken mi çizgiyi geçti onu bilemiyorum. "Deplasmandaki ilk maçta 1-0 fena skor değil" derken, "1-1 geliyor" derken bir anda maç 2-0 oldu. Futbol böyle bir oyun, Juventus'ta bu yüzden Juventus.
Belaruslu hakemi beğenmedim. Karşılaşmada takdir haklarını genelde Juventus'tan yana kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA