Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Top artık Mancini'de

Karşılaşmadan önce zor bir maç olacak gibi görünüyordu. Galatasaray için özellikle ikinci yarı çok kolay oldu. Öncelikle Akhisar takımı fazla güvenli. Fazla güvenli diyorum çünkü oynadığınız takım iyi bir takım. İyi futbolcuları var ve sahanızda değil deplasmanda oynuyorsunuz. Maç başladı, ortada bir oyun var. Sneijder'in şutunu kaleci kornere çıkardı. Yine Sneijder'ın güzel kornerinde alan savunması yapan Akhisar savunmasının arasında Drogba kilidi açan isim oldu. Hemen ardından maçın iyi futbolcularından Hakan Balta'nın güzel uzun pasında Sneijder topla buluştu, Telles 50 metrelik deparla farkı ikiye çıkardı. Akhisar bu kısımda hiçbir şey anlamadı.

AKHİSAR'A OYNAMA İZİ N VERMEDİ
İkigolün ardından Akhisar Belediyespor özellikle kanatlardan bol bol sıfıra indi ve bol bol orta yaptı. Bunlarda kaleci Muslera, Semih Kaya ve Hakan Balta zamanlamalarının doğruluğuyla bu topların pozisyona dönmesini engellediler. Ama açıkçası tehdit oluşturuyordu Akhisar'ın kanat akınları. İkinci yarıda bambaşka bir Galatasaray, aynı Akhisar Belediyespor ve farka giden skor. Ne değişti? Kanatlara gidecek pasları engelleyerek, yani rakibine baskı yaparak rakibinin futbol oynamasına müsaade etmedi Galatasaray. Önce kafayla geri pasta Drogba ve ardından gelen diğer goller... İkinci yarıda oynadığı iyi futbol ve ikinci yarıda oynatmadığı Akhisar'ın performansı maçı kolaylaştırdı Galatasaray için. Belki de son paslarda isabet olsa çok daha farklı bir skor çıkardı ortaya.

MAÇIN ADAMI SNEİJDER

Galatasaray evinde yine başarılı oldu, farklı kazandı ve iyi oynayarak kazandı. Artık bundan sonra top teknik direktör Roberto Mancini'de. Deplasman problemini çözdüğü anda lige ortak olabilir. Maçın oyuncusu bana göre Wesley Sneijder'di.
Galatasaray için zor gibi gözüken maç özellikle ikinci yarı oldukça kolay oldu
Kanatlara gidecek pasları engelleyerek ve baskı yaparak rakibin oynamasına müsaade etmedi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA