Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a jest!

"Kaşımpaşa'dan Beşiktaş'a şok!.. Kasımpaşa sözleşmeyi tek taraflı feshetti! Sahasını Beşiktaş'a kapattı!" şeklinde haberler ajanslara ve sosyal medyaya düşünce bir hayli güldüm!. Tamamına yakınının haberleri böyle gördüğünü farkedince gazetecilik adına üzüldüm! Başa dönelim... Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda maç oynamak için Kaşımpaşaspor'a maç başı yaklaşık 225 bin tl ödemek için sezonluk kontrat yaptı.
Derbiler dışarıda bırakıldığında bu yaklaşık 3.5 milyon TL'lik bir yükümlülük demek. Donk vakası ve "tekrar geriliminden" sonra iki taraf da bu sözleşmeyi "Nasıl iptal ederiz!" diye düşünürken Beşiktaş, Kasımpaşa'yı terketmiş, çoktan Bursa maçıyla yeniden Olimpiyat yolunu tutmuştu. Kasımpaşa yönetimi dün sözleşmeyi feshederek Beşiktaş'ı sahasından kovmadı, şok yaşatmadı. Aksine 3 milyon Tl'nin üzerinde bir sorumluluğu Beşiktaş'ın üzerinden aldı. Özetle herkesin memnun olduğu bir jest yaptı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA