Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

10'suz olmuyor

Yaptığımız tercihler yaşamınızı belirler... Beşiktaş'ın Bilic'i göreve getirdiği ilk haftalardı.
Kulübün kapısına Lokomotif Moskova gelmiş Fernandes için 7 milyon Euro önermişti.
Yönetimin "Sorunlu Portekizli'yi gönderelim, yerine sorunsuz bir 10 numara bulalım" teklifi Bilic tarafından kabul görmemişti.
O sıralar Hırvat hocanın romantikliği üzerindeydi. Fernandes, Bilic'in önderliğinde arkadaşları sahada savaşırken takıma bırakın 7 milyon Euro'luk katkıyı bu sezonda 7 kuruşluk katkı yapmadı. Beşiktaş'ın bu dönemde en çok ona ihtiyacı vardı. Derbilerde liderlik yapacak, kapanan takımları çilingir gibi açacak bir 10 numaraya... İddiam odur ki bu takımda başka bir 10 numara olsa bu Beşiktaş bulunduğu şu konumdan 10 puan daha önde olurdu. Fernandes'in yokluğunu uzun süre Gökhan Töre, Olcay ve Oğuzhan doldurdu.
Onların sakatlandığı veya formsuz olduğu haftalarda Beşiktaş hücumda adeta durdu.
Konya maçı da böyle dengeli ve zor bir maçtı. Oyunun hakimi Beşiktaş görünse de golü bulmak Gökhan'ın oyuna girmesiyle oldu. Töre'nin pası Olcay'ın asistiyle Beşiktaş Oğuzhan'la golü buldu. Gekas'a 62'de, 90'da geçit vermeyen Tolga'nın 90+3'te çorbaya dönmüş ceza alanının içinde yapacak bir şeyi yoktu. El var, kol var, herşey vardı. Jones'un bariz düşürülmesine devam diyen ve o pozisyonun golle sonuçlanmasına zemin hazırlayan Çağatay Şahan tecrübesizliğini ortaya koydu. Beşiktaş'ın iç saha maçlarına tecrübeli hakem, deplasman maçlarına tecrübesiz hakem gönderen MHK'nın tercihlerinde "Nasıl bir hesap var?" açıklaması şart..
Takımda başka bir 10 numara olsa Beşiktaş şu konumdan 10 puan önde olurdu

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA