Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Kendine yabancı

F.Bahçe bu sezon hiçbir dış saha maçında bu kadar rahat oynayarak galip geldi mi? Fakat bu dün ilk kez rekabet içinde olduğu Trabzon'da gerçekleşiyorsa Trabzonsporlular'ın oturup bir kez değil, bin kez düşünmesi gerekiyor. Dünkü sonucun ortaya çıkmasındaki en büyük etken Trabzonspor'un kendi gerçeğine yabancılaşması. Örneğin, Trabzon'da şu an forma giyen oyuncular için Fenerbahçe karşılaşmasının önemi nedir?
Bir takım kötü gününde olabilir ya da rekabet içinde olduğunuz takımın oyuncuları sizden kaliteli olabilir. Ama rekabet başka bir şeydir. Mücadele gücünüzü artırır, direncinizi çoğaltır. Eksikliklerinizi daha fazla koşarak kapatma yolunu size verir. Ve böylesi maçlarda performansınızı üst düzeye çıkartır. Ama Trabzonsporlu Onur dışında hiçbir oyuncunun rakibe karşı direnç içerisinde olduğunu göremedik.
Maça gelince; Sow'un ilk dakikalarda gol pozisyonunu Onur önledi. Ardından 10 dakikalık Trabzonspor baskısı geldi. Bu bölümde Trabzonspor geliştirdiği ataklarda gol pozisyonu üretti. İki net gol pozisyonundan yararlanamadıktan sonra Adrian'ın verilmeyen golü var. Ondan sonra sahneye Bamba çıktı!
Bamba'nın kendi kalesine attığı golden sonra bu oyuncunun F.Bahçe'nin attığı ikinci golde rakibi ceza sahasına yaklaştırmaması gerekirken, geriye kaçıp Baroni'nin şutuna sırtını dönmesi maçın erken bitmesine neden oldu. 2-0'dan sonra ise F.Bahçe oyunda üstünlüğü tamamen eline aldı. Orta alanda Emre'nin organizatörlüğüyle ve ayağa pası iyi uygulayarak oyunun temposunu ayarladı.

ZOR GÜNLER KAPIDA
Sonuçta bu yenilgiden sonra artık Trabzonspor için daha zor günler geliyor. Mersin ve Kasımpaşa'yla deplasmanda oynanacak maçlar alt sıralardaki takımların puanlarını düşündüğümüzde çok büyük önem taşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA