Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Biraz futbol lütfen!

Futbol tuhaf bir oyun, Trabzonspor bir puana sevineceği maçta üç puan buldu. Maçın ilk yarısında Eskişehirspor oyunun tek hakimi. Orta alanda ayağa topu çok iyi uygulayarak, özellikle Trabzonspor'un sağ kenarından Erkan Zengin'in liderliğinde Tarık'ın bindirmeleriyle atak üstünlüğünü ele geçirdiler. Trabzonspor ise ne yazık ki koşmadı, koşmaya çalışmadı. Sadece yürüyerek oynamaya çabaladı. Ama bu oyun ne yazık ki yürüyerek oynanmıyor. Top rakipteyken mücadele eden, rakibi rahatsız eden oyuncu sayısı çok azdı. Savunmadan topla çıkarken bıktıran bir yan pas trafiği var.
Orta sahada Zokora yine her zamanki gibi!
Adrian ise fiziksel anlamda büyük düşüş içerisindeydi ve ne top almaya çalıştı ne de aldığı topları olumlu kullandı. Kopuk kopuk birbirinden uzak bir futbol anlayışı ile gol pozisyonu üretmeleri de son derece zordu. İlk yarıda ilk atak girişimi yirminci dakikada geldi. İkinci yarı ise yine ilk yarıdan farklı bir görüntü yoktu ortada. Yalnız Henrique iki pozisyonda pas gecikmesi yapmasa daha erken golü bulma şansları vardı.

SONUÇLAR SEVİNDİRİCİ!
Eskişehirspor'un rakip alanda daha fazla göründüğü ve yakaladığı gol pozisyonlarında kaleci Onur'u geçememesinden sonra Trabzonspor hiçte beklemediği bir anda Olcan'ın getirdiği topta Henrique ile golü buldu. Alınan üç puan hafta arasında oynanacak Avrupa maçı için büyük bir moral oldu. Fakat, artık her maç sonrasında dile getirdiğimiz gibi Trabzonspor istenilen düzeyde bir türlü olamıyor. Ve gün geçtikçe daha da fazla olumsuz görüntüler ortaya çıkıyor.
Eğer kendi sahanızda oynadığınız maçta üç puanı size getiren en büyük faktör kaleci Onur ise bunu iyi irdelemek gerektiği düşüncesindeyim.
Şu an oynanan oyunu göz önüne getirdiğimizde alınan sonuçlar gerçekten çok sevindirici. Ama bizler bir kez daha diyoruz ki; biraz futbol...

MAÇIN ADAMI:
ONUR KIVRAK

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA