Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İki ayrı Trabzon!

Bu sezonun en iyi maç başlangıcını yaptı. İlk yarım saatlik bölümde topla daha fazla oynayan ve pozisyonlar bulan Trabzonspor'du... Özellikle Olcan'ın bireysel becerisiyle getirdiği iki topta kaleci Frey ayakları ile gole izin vermedi. Bursaspor oyunu tamamen kendi alanında kabul etti ve Taiwo'nun kullandığı serbest vuruştan Henrique'nin kendi kalesine attığı gole kadar Trabzonspor yarı sahasında neredeyse hiç görünmedi.
Golden sonra ise Bamba'nın topla çıkarken rakibe ikram ettiği iki pozisyon var. İlk yarının son dakikalarında bu sezon ender gördüğümüz bir kenar atağında Bosingwa'nın getirdiği topta Olcan'la beraberliği yakalayarak ikinci yarıya daha moralli çıkma şansı yakaladılar.
Orta alanda Aykut sorumluluk almaktan uzak bir oyun sergiledi. Savunma oyuncularıyla öndeki oyuncular arasında 50 metre var. Bu da Trabzonspor'un daha fazla baskı yapamamasının en büyük nedeni. Bu oyun kurgusuyla orta saha oyuncuları daha fazla koşmak zorunda kaldıkları için ikinci yarıda oyundan tamamen düştüler.

OCAK'TA TRANSFER ŞART
İlerleyen dakikalarda Olcan, Malouda ve Henrique geriye dönüşlerde sorunlar yaşadığı için Bursaspor ilk yarıya göre kenarlardan daha fazla geldi.
Ve bir karşı atakta Sestak'la ikinci golü buldu. 2-1'den sonra Trabzonspor bütün riskleri alarak rakip alanda daha fazla baskı kurdu ve Emre'nin son dakikalarda attığı golle bir puanla yetinmek zorunda kaldı.
Görünen o ki Trabzonspor'un oyuncu kadrosu yeterli değil. Daha istikrarlı bir takım oluşturulmak isteniyorsa Ocak'ta gerekli takviyelerin yapılması şart... Yoksa şu anki görüntüleriyle istikrarlı bir takım oluşturmaları olanaklı gözükmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA