Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yazık oldu!

Trabzonspor tam üç puanı aldım derken maçın son dakikalarında yediği golle bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Trabzonspor maça arzulu ve istekli bir başlangıç yaptı. Özellikle Olcan'ın geliştirdiği ataklarda maçın ilk on beş dakikalık bölümünde gol pozisyonları ürettiler. Olcan bütün bir maç süresince takımı karşı kaleye taşıyan oyuncu görünümündeydi. Emre Güral'ın attığı golden sonra ise Trabzonspor oyunu daha çok kendi alanında kabul etmeye başladı. Mustafa Akçay ligin ilk yarısında birçok maçta oynattığı 4-2-3-1'in yerine dün 4-1-4-1'le sahaya çıkardı takımını. Dörtlü savunmanın önünde Zokora oynarken ilerde ilk kez Emre Güral görev aldı. Emre Güral'ın önde tek forvet oynama özelliği yok. Her ne kadar bu maçta attığı golün dışında ilerde başarılı bir görüntü gösterse de önde örneğin Henrique'yi destekleyen pozisyonda çok daha önemli katkılar yapar. Dörtlü orta sahanın ortasında yer alan Malouda ve Adrian daha fazla devreye girmesi gereken oyuncular olmasına rağmen gerekli performansı gösteremediler. Sorumluluktan uzak bırakın ofansif anlamda katkı yapmayı, top rakibe geçtiğinde savunmaya yardımcı olmadıkları için orta alanda ilk yarıda Zokora çoğu kez tek başına mücadele etmek zorunda kaldı.

KIRMIZIYDI, FAUL BİLE VERMEDİ

Trabzonspor'da sol kenarda ise Yusuf sakatlandıktan sonra bir türlü beklenen form düzeyine ulaşmış değil. Ayağına aldığı topların çoğunu olumsuz kullandı ve çok etkisiz bir görüntü çizdi. İkinci yarıda Beşiktaş bütün riskleri eline alarak çok adamla rakip alanda görünen takımdı. Arkasında büyük boşluklar olmasına rağmen Trabzonspor final paslarındaki yetersizlik yüzünden bir türlü kendilerini rahatlatacak ikinci golü bulamadı. Ve onun sonucunda yedikleri golle galip gelebilecekleri maçta bir puanla yetinmek zorunda kaldılar. Hakem Yunus Yıldırım ise maç süresince çok hatalı kararlara imza attı. Özellikle maçın ilk yarısında Necip'in Yusuf'a yaptığı harekete kırmızı kart vermesi gerekirken, faul bile vermeyerek maçın sonucuna etki eden isim oldu.

MAÇIN ADAMI: OLCAN ADIN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA