Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tam umutlar sürecek derken

Tam maç 1-0 bitip hiç değilse ikinci maç için daha umutlu konuşma şansımız varken maçın son uzatma dakikalarında gelen gol her şeyi berbat etti. Maçın ilk yarısı bittiğinde Juventus attığı golün dışında üç dört gol pozisyonu yakaladı. Trabzonspor ise hücumda son derece yetersizdi ve koskoca bir 45 dakikada ilk ve tek şutu 28. dakikada atabildi!
Trabzon'un en sorunlu bölgesi sol kenarıydı. Özer, kendi bölgesini bırakıp içeri girdiği için Kadir çoğu kez tek başına kaldı ve bu boşluğu Juventus Isla ile doldurdu.

SAVUNMADA BASİT KAYIPLAR
Atak girişimlerinin çoğu bu kenardan gerçekleşti ve bir türlü Trabzonspor bu bölgeye nedense önlem alamadı. Juventus her ne kadar kendi liginde lider konumda olmasına rağmen dün özellikle savunmada önemli hatalar yaptı. Savunma üçlüsü öylesine basit top kayıpları yaptı ki işte burada Trabzonspor öne çabuk oynamayı düşünse ve adam eksilten oyuncusu olsa rakibin bu zaaflarını daha iyi değerlendirebilirdi.
İkinci yarı ise ilk yarıya göre Trabzonspor, Juventus sahasında daha fazla topla oynamaya başladı. Colman orta alanda takımı adına olumlu katkılar yapan oyuncu olarak öne çıktı. Savunmada kaleci Onur'la birlikte Mustafa ve Aykut başarılı bir oyun ortaya koydular. Henrique'nin kaleci Buffon'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda gole yaklaştılar. Burada bir tespit yapmak gerektiği düşüncesindeyim.

RUMEN OYUNCUYU KİM ALDI?
Dün Trabzonspor'un sahaya çıkardığı ilk 11'de dört yabancı oyuncusu vardı! Bu da bizlere bir kez daha gösterdi ki, Juventus gibi bir rakibe karşı eğer siz diğer yabancı oyuncularınızı kenarda bırakmışsanız, transfer politikalarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekmektedir. Bir de devre arasında büyük paralar verilerek alınan Rumen Bourceanu'yu kimler seyretti, kimler alınması için rapor verdi bunlarında ortaya çıkarılması gerekmektedir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA