Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İki farklı Trabzon

Bu tür maçlarda oyuncuların konsantrasyon sorunuyla karşı karşıya kalacağı aşikar. Trabzonspor dün akşam ilk yarı oyunda istediğini yapan ve sonucu alan, ikinci yarı ise ilk yarının tam aksi bir görüntü ortaya koyan takımdı. Maçın henüz ilk dakikalarında Yusuf'un mükemmel pasıyla Henrique tarafından kazanılan gol var. Gaziantep golden sonra hücum girişimlerini çok defa Cenk'in bulunduğu Trabzon'un sağ kenarından yapmasına rağmen Trabzonspor savunmasının dikkatli oyunu sonrasında gol pasını bulamadılar. Orta alanda Bourceanu ve Zeki iyi mücadele ettiler. Ya-l nız Zeki zaman zaman yerini kaybediyor. Adrian ise ilk yarıda istekli ve arzulu, takımının oyununu yönlendiren isimdi. Yusuf her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor ve son yıllarda futbolumuzda ideal bir kenar oyuncusu görüntüsü çiziyor. Eğer eksiklerini görerek çalışırsa hem Trabzonspor'a hem de Milli Takım'a uzun yıllar hizmet eder. Henrique ise attığı iki golle takımının bu sezon gol yükünü çeken oyuncusu olduğunu bir kez daha gösterdi.
İkinci yarı ise sakatlanan Yusuf'un yerine Soner oyuna girdi. Adrian sol kenara alındı. Ardından da Trabzonspor savunmasının en önemli ismi Bosingwa da sakatlanıp yerine Aykut girdikten sonra oyunda bütün dengeler tamamen değişti. Gaziantepspor topa daha fazla sahip oldu ve Trabzonspor savunmasının yerleşme hatasından Cenk'le kendilerini ümitlendiren golü buldular. Sonuçta Trabzonspor aldığı üç puanla çıkışını bu hafta da sürdürdü. Bugün Elazığspor'un sahasında Galatasaray'ı yenmesi halinde kalan üç haftada Trabzonspor'a Devler Ligi'ne gitme ihtimali de iyiden iyiye doğmuş olacak.

İlk yarıda Trabzonspor oyunun hakimiydi. Ancak sakatlıklar ikinci yarı takımı etkiledi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA