Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tura evet oyuna hayır

Gruplara kalmak Trabzonspor için çok önemliydi. Ancak oynanan oyun tatmin edici değildi

İKİ ayaklı bir maç... Trabzonspor için birinci maçta alınan avantajlı bir skor var... Birinci maçta görüldü ki Rostov savunma bloğu sorunlarla dolu olan bir takım. Böyle bir takıma karşı ikinci maçta Vahid Halilhodzic'in sahaya çıkardığı 11'i yadırgamamak olası değil. Çünkü Bosingwa ve Constant gibi iki önemli oyuncusunun sakatlıklar nedeniyle kadroda yer almadığı bir maçta Cardozo ve Yusuf gibi isimleri yedek soyundurmak büyük bir hataydı... Sahaya çıkan 11'le, bordo-mavililer, savunma bloğunun önünde Medjani ve onun önünde de yer alan dört futbolcuyla oyunun sadece savunma tarafını yapmaya çalıştılar.
Top Trabzon'a geçtiğinde ise iki pası bir arada yapamadılar.
Kaptırdıkları toplarla da rakibe hücum olanağı verdiler.
İlk yarıda rakibin kazandığı on korner ve direkten dönen bir topu var...
İkinci yarıda da topa daha fazla sahip olan takım ev sahibi Rostov'du... Zaman ilerledikçe Rostov oyundan düştüğü için fiziksel anlamda kopmalar meydana geldi ve Trabzonspor rakip alanda daha fazla pas yapmaya başladı. Bunun sonucunda değerlendiremedikleri pozisyonlar var.
Bazı maçlar var ki teknik adam olarak yaptığın yanlışlar aldığınız sonuçla bir anda gündemden düşer... Aynen dün olduğu gibi...
Turu geçmek ve gruplara kalmak doğaldır ki Trabzonspor için çok önemliydi. Bunu başardıkları için kutlamak gerekir. Ancak Halilhodzic'in Trabzonspor'u, oyun olarak tatmin etmekten çok uzakta... Boşnak teknik adamı anlamak olası değil... Basın toplantılarında hep sorunlardan söz ederek transfer istiyor... Hala transfere doymadı!..
Her zaman ve her yerde ve tabii dün de maç süresince her pozisyonda hakemlere isyan, oyunculara isyan!.. Buna birilerinin son vermesi şart... Aksi taktirde Trabzonspor'un bu sezon bir çok maçında başı ağrıyabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA