Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Sen o faulü nasıl görmüyorsun!

Trabzonspor'un bu sezonki maçlarını göz önüne getirdiğimizde atılan gol sayısı 4. Yalnız bu gollerin üçü serbest vuruştan gelme. Yani hücumda organize olamama durumu var. Vahid Halilhodzic bu maçta da kadroda değişikliğe gitti. Constant'ı Medjani'nin yanına çekti, orta alanda hücumu organize etme görevini Mehmet Ekici'ye verdi. Önde ise Sefa yer aldı.
İlk yarıda hücumda yine önemli sıkıntıların olduğu gerçeğini gördük. Constant daha çok savunmaya yakın oynadığından ofansif girişimleri sınırlı kaldı. Mehmet Ekici ise uzaktan vurduğu şut dışında ortalıkta gözükmedi. İki kenar bek Zeki ve Musa Nizam da ofansif becerileri kısıtlı oyuncular. Fatih ve Waris çok kenarda kaldılar, top ayaklarına geldiğinde ise adam eksiltemedikleri için savunmadan atılan uzun toplarla sonuca gitmek düşüncesi Başakşehir savunması tarafından rahatlıkla önlendi.
İkinci yarı ise savunmanın büyük hatası sonucunda kalelerinde golü gördükten sonra ortaya ne yaptığını bilmez bir Trabzonspor çıktı. Golden önce de net bir faul var. Yapılan oyuncu değişiklikleri ise tam bir kaos görüntüsünü ortaya çıkardı. Kimin ne yaptığı, nerede oynadığı belli değildi. Özellikle savunmada Papadopoulos, Belkalem ve savunmanın önünde oynayan Medjani çıkarken inanılmaz pas hataları yaptılar. Trabzonspor'un öncelikle çözmesi gereken hücumda organizasyonsuzluk. Geriden uzun toplar ve serbest vuruşlar dışında üretkenlikten çok uzaktalar. Maçın son dakikalarında kazandıkları penaltı bile top rakipteyken oluştu!
Maçın hakemine gelince; anlamsız kararlar verdi. Her iki takımın lehine ya da aleyhine verdiği faullerde inanılmaz yanlışlıklar yaptı. Trabzonspor'un yediği golden önce bariz faulü görmedi ve 90+4'te Trabzonspor'un attığı golden önce bana göre faul yoktu. Sefa'ya yapılan faulü bir hakem nasıl görmez anlamak mümkün değil. Maçı tam anlamıyla katletti.
Bir başka söz de Halilhodzic'e. Kenardaki agresif tavırları oyuncuları da negatif etkiliyor. Çünkü hakemin her verdiği karar sonucunda oyuncuların agresif tavırlar içerisinde olduğunu gördük. Bu durum bundan sonraki maçlarda tekrarlandığı taktirde Trabzonspor büyük zarar görür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA