Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRAH KAYALIOĞLU

Alkışlar ve ayıp!

Teşekkürler Galatasaraylı ve Trabzonsporlu futbolcular... Teşekkürler Galatasaraylı taraftarlar... Daha maça bir saatten fazla varken zemini kontrole çıkan Tolga Zengin lehine tezahüratlarla "Bu gece burada farklı şeyler olacak" dedirttiler. Tolga bunlara alkışla karşılık verdi. Sonra Zokora'yı çağırdılar. O da, bu desteği yumruk şovla ödüllendirdi. İki takım birlikte ısınırken "Selçuk İnan Trabzonspor'u tribüne getir" tezahüratı uzun süre karşılık bulmadı. Öyle ısrar ettiler ki, Selçuk önce rakip takımın kaptanı Tolga'ya gitti. Konuşup anlaştılar. Ve iki takım tamamen karışık bir halde el ele tribünü selamladı ve alkışladı.
Evet maçın gazı kaçmıştı... Evet iki tarafın da iddiası yoktu... Yine de iki büyük takımın jübile havasındaki maçta bile olsa bu tabloyu sergileyebilmesi önemliydi. Hele geçen haftaki şiddet, ırkçılık ve "Anneler gününde annelere küfür" olaylarından sonra... İddialı bir maçta olur muydu; zor. Ama bir başlangıç yaşadığımız ümidini de çok görmeyin bizlere... Özellikle ikinci yarıda şampiyonluğu kutlamak varken F.Bahçe'ye yapılan küfürlü tezahüratlar da bu güzelliğe yakışmamanın ötesinde, fazlasıyla ayıp oldu.


ŞÜKÜR'DEN SONRA BURAK
Gazı kaçmış maçta G.Saray ağırlıklı olarak solunu kullandı. Burdan Emre ve Riera ile etkili oldu. Tolga'yı zorlayan Drogba imzalı şutlar da burdandı. Trabzonspor, G.Saray'ın fazla basmadığı anlarda ceza alanı yakınlarına kadar geldi. Ancak ortalarda sarı-kırmızılı savunma Melo'nun yardımıyla hata yapmadı. İkinci yarının başında Amrabat'ın pasında Burak farkı ikiye çıkarırken Süper Lig'de Hakan Şükür'den beri ilk üst üste Gol Krallığı'nı (bugün bir gol sağanağı olmazsa) yaşayacağını duyurdu. Maçın önemli notlarından biri de sakatlanan Melo'nun 41'de çıkarken tribünlere adeta veda edişiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA