Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Beşiktaş'taki mutsuzluk!

Beşiktaş, son üç yıldır yıldız futbolcularının sorunlarıyla sezona başlıyor... Guti, Ouaresma derken şimdi ise Almeida ve Fernandes baş ağrıtıyor. İki sezon önce Guti'nin futbolu değil, nargile içerken ve aldığı alkol sonrası sızdığı anların kareleri gündemdeydi.. Geçen sezon başı da Quaresma saha dışı eylemleri ile gündem işgalcisiydi. Koşması da, idmana gitmesi de, parası da dert oldu günlerce. Şimdi Fernandes ve Almeida var.. Beşiktaş, bu yıldızlar için dünyanın parasını döktü, çocukları için okulsa okul buldu, havuzlu villalar tahsis etti, İstanbul'un büyülü havası ve el üstünde tutulmaları cabası... Ne var ki futbol ikonları mutlu olmamak için hep ayak diretti! Hergün Fernandes'e bir takım talip oluyor. Gündem "Satılsın mı, satılmasın mı?" ama sözleşme imzalamaya yanaşmıyor. Almeida da ayrı bir dert.. Hala kadroda ama Beşiktaş golcü arıyor. Sakat Eneramo alınıyor..

Denge nasıl korunacak?

Sayın Ahmet Nur Çebi hergün bir Ronaldinho açıklaması yapıyor. Suni gündemler ile geçen zamanlar.. Beşiktaş'ın en büyük sorunu bu süreci yönetecek bir ismin, bir yöneticinin, bir menajerin olmaması.. Bir sepet düşünün.. İçine her sezon yeni meyveler atılıyor.. Ama bir süre sonra bir çürük meyve eskisi, sepetteki bütün meyveleri heba ediyor. Fernandes haklı olarak sözleşmesi biteceği için Sneijder, Kuyt çizgisinde şartlarını iyileştirmek istiyor. Bu isimler 3.5 milyon Euro'dan fazla para kazanıyor. Fernandes de "Takımdaki en iyi oyuncu benim" diyor.. Gerçekten de öyle ve haklı.. Bunu kimse inkar edemez. Yönetim cephesine gelirsek.. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Takımdaki dengeleri bozmam" demişti. Şimdi ya Fernandes'e 3 milyon Euro'nun üstünde bir para verecek ya da Portekizli futbolcuyu sözleşmesi bitmeden satacak. Bunu birlikte göreceğiz. Aynı sorun Almeida için de geçerli.. Beşiktaş yeni sezona sıkıntılı giriyor.. Ben böyle düşünüyorum..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA