Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Hiç bu kadar yakınlaşmamıştık

İki yıllık çalışmanın, emeğin son noktasına geldik... Daha önce de 4 kez aday olduk ama hiçbirinde bu kadar umutlu değildik. Bu kadar yakınlaşmamıştık..
Bunu bir kere ifade edelim. Arjantin'e getirdiğimiz 50, 20 yaşındaki genç gibi. Onlar 2020'nin gençleri. Bu mesajı net şekilde verdik.
Madrid ve Tokyo kadar şanslıyız. Asya ve Avrupa'nın birleştiği, kültürel mirasların merkezi, heyecanın, yaşamın, sanatın kalbi İstanbul 2020'ye yakın. Arjantin'deki hava umutlu.. Bu sabah başlayacak maraton sonunda akşam 2020'nin şehri belli olacak. İlk tur sonrası Tokyo ile İstanbul yola devam ederse, İstanbul'un Olimpiyatı alacağını düşünüyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, burada yapacağı konuşma da çok önemli. Tokyo ve Madrid dün tüm gün boyunca bire bir markajlar yaptı. Biz de yaptık.
Tokyo'dan gelen gazeteci sayısı bine yakın. Tokyo bu işi Madrid'ten çok daha fazla istiyor. Biz ise onlardan da fazla. Şansımız bol olsun diyelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA