Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bilic kenarda mankenlik yaptı!

Fenerbahçe, Webo yerine Emenike'yi tercih ettiği, arzulanan 11 ile sahadaydı. Bilic de son haftalarda oturttuğu 11'ini bozmadı. Maçın kaderini Oğuzhan- Fernandes ikilisinin karşısındaki Meireles- Alper ikilisinin performansı belirleyecekti. Meireles yine takımını bir büyük maçta yarı yolda bıraktı. Ama Alper Potuk dün gece iki kişilik futbol oynadı. Beşiktaş'ın problemi sezon başından beri belli. İki beki de çok kötü... Serdar, Galatasaray derbisindan sonra dün de savunmanın en zayıf halkasıydı. Tolga ise yaptığı 7 kurtarışla Beşiktaş'ın Kadıköy'den bir puanla çıkmasında başrolü oynadı. Tek başına Fenerbahçe'ye kafa tuttu. Beşiktaş'ın bu oyun sisteminde büyük maç kazanması için her zaman Almeida'nın bitiriciliğine ihtiyacı var. Portekizli futbolcu dün gece attığı 2 gol ve yaptığı bir asistle görevini fazlasıyla yaptı.

NECİP BU FUTBOLU ÖĞRENEMEDİ!
Veli sakatlanınca oyuna giren Necip, A takıma çıktığından beri ikili mücadelelerde nasıl davranması gerektiğini maalesef öğrenemedi.
Evet dün ikinci sarı kartı tartışmalı olabilir cebinde bir sarısı olan oyuncu rakibinin formasına yapışmaz. Geçen hafta Konyaspor karşısında ikinci yarıda duran Beşiktaş dün 10 kişilik Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda yine sahada yürüdü. Son 5 dakika hariç!

ELLERİ CEBİNDE MAÇI İZLEDİ
Kenarda elleri cebinde olan Bilic'in Galatasaray derbisini de öne geçip kaybettiğini hatırlatırım.
Hırvat hocanın elinde bu derece üst düzey maçlar için tecrübeli futbolcular olmayabilir ama 10 kişi kalmış bir rakip karşısında 3-2 öne geçtiğiniz maçın 2.yarısında bu kadar silik, bu kadar çaresiz bir futbol oynamaya hakkı yok Beşiktaş'ın..

EVET! FENERBAHÇE ÇOK İNANMIŞ
Ersun Yanal ve öğrencileri bu sezon son dakikada kazandıkları 4 maçın ardından dün 10 kişi kalınca, ortaya koydukları insan üstü mücadele ile bu sezon şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini bir kez daha ortaya koydular. Dün stada gelen 52 bin Fenerbahçe taraftarı takımlarından galibiyet bekliyordu. Ancak bu müthiş 90 dakikanın ardından çıkan beraberlik sarı-lacivertli taraftarları memnun etmiştir diye düşünüyorum.

MAÇIN ADAMI: TOLGA ZENGİN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA