Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Üçünde de sağa çeker

Roberto Mancini yönetiminde Galatasaray'ın, bu ligde deplasmanda yendiği iki takımı arıyorsanız puan tablosunun en dibine bakmanız yeterli. Kayserispor ve Erciyes dışında deplasmanda kazanamayan İtalyan Hoca'nın takımı, dün yine 3'lü defans sevdasının kurbanı oldu. G.Birliği deplasmanında da 1-0 geriye düşünce, 4'lü defansa dönen Mancini, dün Turgut Doğan biraz becerikli olsa 4'lüye dönene kadar 3 fark yiyecekti. Geldiğinde fizik olarak takımı hazır bulmayan ve "Devre arası kampında bu takımın kondisyon problemini çözer" denilen Mancini'nin öğrencileri başta Drogba olmak üzere dün sahada yine yürüdüler. Fenerbahçe ile puan farkı 8 iken mutlak kazanılması gereken bu maçı Melo'dan başka ciddiye alan yoktu.
Maçı TV'den izleyen Burak Yılmaz bu takım için ne kadar önemli olduğunu ve kupadaki Elazığspor maçında olduğu gibi saçma sapan bir kırmızı kart görmemesi gerektiğini inşallah öğrenmiştir!. Galatasaray 3 kulvarda da devam ediyor. Ancak bu futbolla üçünde de sağa çeker park eder! Bunu da bir kenara not edin!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA