Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Deprem ve artçıları

Maçı izlerken bazen Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığını düşündüm. Öyle bir an vardı ki kulübeden çıkan Bilic, ellerini havaya açtı ve tribünlere döndü, "Hadi, hadi destek" diye haykırdı... Ne var ki sezonun en önemli maçına çıkan Beşiktaş'a, bazı taraftarları en doğru ifade ile Kartal'ın kalbi Çarşı naz yaptı, tribüne gelmedi! Bu maçta destek vermeyecekseniz ne zaman tribünde olacaksınız?

FENERBAHÇE HİÇ YORULMADI

Derbilerde deplasman takımlarının en önemli dezavantaj faktörü olan, seyirci baskısını yaşamayan Fenerbahçe, istediği gibi oynadı, neredeyse yorulmadan 90 dakikayı bitirdi. Beşiktaş eksik kaldıktan sonra bile oyun kafaya kafaya sürdü.
İki takım da birbirine çok saygılıydı, taktiksel olarak birbirlerine üstünlük kurdukları bir an da yoktu. Şampiyonluk biletini cebine koymuş Fenerbahçe rahattı, rölantiye aldı. Ancak, kim ne derse desin bu maçın kaybedeni Beşiktaş'tır... Cezalı duruma düşen dört oyuncusu kadar Galatasaray'a dört puan fark atma ve lideri devirerek özgüven kazanma şansını çöpe attı. Motta'nın yarattığı depremin artçıları gelebilir, hatta can yakabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA