Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Puanda 'Feda' demediler

Sezon başındaki beklentinin çok üzerinde bir ilk yarı geçirdi Beşiktaş 'Feda' sezonunda puanda hiç fedakarlık yapmayarak devreyi 2. kapattılar

Beşiktaş 'Feda' dediği sezonun ilk yarısında beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koydu. Sizce bu performans ikinci yarıda da devam eder mi?
Beşiktaş'ın ilk yarıdaki performansı ve oyununa baktığımızda ilk haftalarda anlaşılır bir oyun şekli yoktu siyah-beyazlıların. İlerleyen haftalarda Beşiktaş'ın bir oyun tarzı oluştu. Neydi bu; hızlı oynayan, orta sahayı çabuk geçen ve en önemlisi hücumda çoğalabilen bir oyun çıktı ortaya. Bu keyif de veriyordu sonuç da getiriyordu. Eksik olan ise savunmada verilen pozisyon sayısıydı. Hücumda yaratıcılık zordur ama savunma organizasyon işidir. Eğer Beşiktaş ikinci yarıda bunu halledebilirse gizli tuttuğu hedefi gerçekçi hale getirebilir.
Kesinlikle sezon başı beklentisinin çok üzerinde bir ilk yarı geçirdi Beşiktaş. Puanda hiç fedakarlık yapmadılar ve ilk yarıyı ikinci kapattılar. Bunları yaparken çok doğru yaptıkları işler kadar eksik yaptıkları da oldu. Devre arasında yetersiz yerlere takviye yapabilirlerse ikinci yarı birçok yönden daha farklı olacak. Hedefe ulaşmak kolay değil, ama ilk yarıda bitirdikleri yerde bitirseler bile bu Şampiyonlar Ligi yolu demektir.
Ama bir şeyin sonunu getirmek, yani futboldaki tabiriyle şampiyon olmak hiç de kolay değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA